Çözüldü Lütfen Tıkla Yardıma İhtiyacım Var.

knokko's custom items tarzı bir plugin olabilir mi?
anlamakta güçlük çekiyorsunuz galiba... Pluginle eklenecek şey değil bunlar. Maksimum yapabileceği birşey söyleyeyim istersen :D Elmas bot görünümünü texture pack ile titanium bota çevirmek olur. Ha eğer ayrı bir item eklemek istiyorsa spigot forku kullanarak yapabilir. Ya da pluginle eklemek istiyorsada onun için özel bir kayıt edilmiş itemli bir cliente sahip olması gerekiyor. Hem normal minecraftdan girip hemde customitems gibi pluginler kullanarak yapılacak iş değil bunlar.

Arkadaşlar bildiğiniz üzere sonoyuncu diye bir sunucu var. ve içinde titanyum survival diye bir oyun var. bu oyunun pvpsine özel bir sunucu açmışlar ve bu sunucuda sonyuncu clientteki özel itemler var mesela "Titanyum Zırh" gibi titanyum eşyaları koymuşlar fakat bu imkansız ayrıca sonoyuncu client ile login yapmışlar bunu nasıl yaptıklarını söyler misiniz?

ve son olarak sonoyuncunun bütün MAPLERİNİ çalmışlar spawn / nether / pandora gibi bunu nasıl yaptıklarınıda çok merak ediyorum bildiğiniz üzere sonoyuncuya client dışında girilmiyor
Nasıl yapmışlar ya onu.. Bizede anlatıversene?

play.jeystcraft.club Sonoyuncunun geliştirme sunucusu burası bildiğim kadarı ile.
Hayır, sunucu sahibi benim. Sunucumuzun SonOyuncu Network ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sadece kurucularını iyi tanırım özellikle DonduranAtes Ömer abi. Bir kaç fikir verdi ve bende onları uyguladım, uygulamaya devam ediyorum.

Hayır, sunucu sahibi benim. Sunucumuzun SonOyuncu Network ile herhangi bir bağlantısı yoktur. Sadece kurucularını iyi tanırım özellikle DonduranAtes Ömer abi. Bir kaç fikir verdi ve bende onları uyguladım, uygulamaya devam ediyorum.
Helal olsun o zaman.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl