Çözüldü Lütfen Skript Önerin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Qiffy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 630
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Qiffy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
67
Minecraft
Qiffy
İyi forumlar ben Egemen kendimi skriptler konusunda geliştirmek istiyorum ama neredeyse her şeyin skripti yapılmış istek veya öneri söylerseniz sevininirim iyi günler :)

Bence yapamayacağını düşündüğün şeyleri yapmayı deneyebilirsin, forumdaki diğer zor yapıldığını düşündüğün skriptleri yapmayı deneyerek, örnek alarak falan. Bu şekilde çok daha hızlı gelişebilirsin.

Minecraftta ne düşünürsen yapabileceğinin farkında olmalısın çünkü herhangi bir limit yok :D o yüzden olmayan bir şey düşün bu olsa daha iyi olurdu günümüzde bir çok yere bakarak aklına bir çok proje gelebilir, olan skriptlerin üstüne bir şey eklersen gelişemezsin fazla önemli olan olmayanı var etmek.

Minecraftta ne düşünürsen yapabileceğinin farkında olmalısın çünkü herhangi bir limit yok :D o yüzden olmayan bir şey düşün bu olsa daha iyi olurdu günümüzde bir çok yere bakarak aklına bir çok proje gelebilir, olan skriptlerin üstüne bir şey eklersen gelişemezsin fazla önemli olan olmayanı var etmek.

Kendini biraz zorlamak istiyorsan Minigame skriptleri yapabilirsin.

Donlastiği skripti yap!!!!

İyi forumlar ben Egemen kendimi skriptler konusunda geliştirmek istiyorum ama neredeyse her şeyin skripti yapılmış istek veya öneri söylerseniz sevininirim iyi günler :)
Skript öğrenmekle zaman harcamanı tavsiye etmem zira Minecraft'tan bir gün sıkılırsan o kadar Skripte verdiğin emek boşa gitmiş olacak.
Ama sen Java öğrenir ve onunla eklenti kodlarsan daha sonra Minecraft'ı bıraktığında Java bilgin olacak ve onunla birşeyler yapabileceksin.

Tavsiyem (ingilizcen orta düzeydeyse) Java öğrenmen yönünde.

Web Scripiti Olabillir

Ücretli pluginlerin skriptini yapmayı dene.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl