Bulundu Lütfen Bana Bir Skript yazabilir misiniz? #2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sanalzio
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.300
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sanalzio

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
20

Bana sandık skripti lazım birisi bana permmissionsuz /sandık 1 yazdığımda 1.sandığı /sandık 2 yazdığımda 2.sandığı /sandık 3 yazdığımda 3.sandığı
açacak ve sandık kişiye özel olacak bu illaki skript olmayabilir pluginde olabilir.​

teşekkürler deneyeceğim

Plugin gayet işe yarar fakat permission gerektiriyor ben her oyuncunun açabilmesini istiyorum

Plugin gayet işe yarar fakat permission gerektiriyor ben her oyuncunun açabilmesini istiyorum

playervaults.amount.<Sayı> > Bir oyuncunun sahip olmasını istediğiniz kasa miktarı. (Örn : pv1 , pv3 , pv6)
playervaults.size.<Sayı> > Bir oyuncunun kasalarının sahip olacağı satır sayısı (1-6). Normal: 6
playervaults.others.edit > Admin Komutudur oyuncuların vault yani envanterlerini düzenlemenizi sağlar
playervaults.admin > Admin komutudur bir sandığı açabilir ve silebilirsiniz.
playervaults.delete > Adminler içindir diğer oyuncuların kasalarını yani vaultlarını silme iznidir
playervaults.signs.use> PlayerVaults tabelalarını kullanabilir.
playervaults.signs.set > Bir PlayerVaults tabelası oluşturabilir.
playervaults.commands.use > Kasaları yani vault komutlarla açmaya yarar.

ama her oyuncuya aynı yetkiyi vermem gerekiyor

default yetkiye yani oyuncu yetkisine playervaults.amount.<adet> bu yetkiyi eklerseniz her oyuncu verdiğiniz adet kadar sandık açabilir

ama her oyuncuya aynı yetkiyi vermem gerekiyor
Hayır sadece Oyuncu rütbesine bu yetkiyi verin, Oyuncu rütbesindeki herkes yararlanabilir
/mangaddp Oyuncu playervaults.commands.use

Düzeltme: default yetkiye de verebilirsin sana kalmış

deflaut yetki vermeyi bilmiyorum

kullandığın grup plugini nedir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl