Çözüldü Lütfen Artık Yardım Edin !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Blitz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 724
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Blitz

Yay Yok, İskelet Yok
Elmaslar
148

Discord:

SwapsKe#6314

Arkadaşlar Miniature Pets Plugini Aldım Fakat

[20:54:57 INFO]: [MiniaturePets] Enabling MiniaturePets v2.0.8
[20:54:58 INFO]: Loading reflections....
[20:54:58 INFO]: Done loading
[20:54:58 INFO]: [MiniaturePets] Starting to calculate Radians!
>

Bu Şekilde Kalıyor BElki Hiç Açılmıyor 10 20 30Dk Sonra Veya Discord Sunucularına Gittim Vs Onlarda 10 Saniye Sürmüyormuş

Çalışmıyor Nedense 1 2 Gündür DEniyor Her Spigot Vesrsiyonunu Veya Javayı Yüklüyip Sildim Olmadı
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Hatayı Çözene Premium Hediye Edicem Yeter Artık :D Ama ARKADAŞLAR Şöyle Birşey Var Uzakmasaüstünde denedim oldu cidden salaklaştım iyice

Böyle paralı eklentiler bazen localhost'ta çalışmıyor veritabanına bağlı ise. Bunu çözemezsin diye biliyorum uzak masa üstünde çalışıyorsa tek cevabı bu olmalı :D

Böyle paralı eklentiler bazen localhost'ta çalışmıyor veritabanına bağlı ise. Bunu çözemezsin diye biliyorum uzak masa üstünde çalışıyorsa tek cevabı bu olmalı :D
E nasil yapmami omerirsin dostum :D

Minecraft vds veya normal sunucu alabilirsin. Localhostta yapılmaz :D Alıp başkasına vermemeye de dikkat et. Ip Kontrol sistemi olabiliyor. Paylaşınca kullanımını engelliyor.

Minecraft vds veya normal sunucu alabilirsin. Localhostta yapılmaz :D Alıp başkasına vermemeye de dikkat et. Ip Kontrol sistemi olabiliyor. Paylaşınca kullanımını engelliyor.
yanlız böyle hani sadece denemelik açıcam nerdenalıyım

yanlız böyle hani sadece denemelik açıcam nerdenalıyım
Yani bilmem bu hafta falan açılacak galiba Mc-TR'nin sahibinin bir sitesi keyubu.com açılınca satın alabilirsin.

Configden ne kadar pet ekledin plugine ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl