ByVoxar
merhaba eklenti son sürüm olarak 1.21 destekliyor çalışma ihtimali düşükBu plugin muq ama 26.1.2 desteklemiyor 26.1.2 de çalışma ihtimali varmıdır? Yoksa alternatif aynı işlevde pluginler varmı?
onlinesunucular
Teşekkürler fakat bu istediğim tarzda değil mmalasefEğer olmazsa alternatif olarak bunu inceleyebilirsiniz:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
onlinesunucular
bunu deneyin isterseniz, hata alırsanız söyleyin bakayım.Teşekkürler fakat bu istediğim tarzda değil mmalasef
Hocam çok teşekkür ederim fakat sunucum aternos olduğundan birşey ekleyemiyorum aternosdan geçiş yaparsam kullanacağımbunu deneyin isterseniz, hata alırsanız söyleyin bakayım.
onlinesunucular
rica ederim. nasıl isterseniz.Hocam çok teşekkür ederim fakat sunucum aternos olduğundan birşey ekleyemiyorum aternosdan geçiş yaparsam kullanacağım
mustafa_8907
Bence Aternosdan MCServerHost a geçiş yapmanızı öneririm dosya yöneticisi tamamen ellerinizdeHocam çok teşekkür ederim fakat sunucum aternos olduğundan birşey ekleyemiyorum aternosdan geçiş yaparsam kullanacağım
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!