Bulundu LuexCraft yeni ekibini kuruyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nihatemrek

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
1
Minecraft
NihatReyizz

Discord:

nihatemrek

Merhaba öncellikle ben nihat hoşgeldin sevgili üye öncelikle size kendimden bahsedeceğim ve hangi konularda insanlar aradığımızı anlatayacağım ben kendim asten 20 yaşındayım ve arkadaşımla birlikte sunucu kurmak istedik fakat ekibe ihtiyacımız vardı 2 kişi belli bir yere kadar götürebildik benim bireysel olarak istediğim sevgi ve saygıdır en önemlisi budur başka bir şeye gerek yok küfür ve hakaretten çok hoşlaşmam yerinde yapıldıktan kerede sorun yoktur kendimi az ve öz tanıttığıma göre aradığımız konumları yazıyorum.

Builder Alımı : 3 Kişilik Yer Var.
Admin : 1 Kişilik Yer Var.
Sponsor : İsteyen herkes destek olabilir.
Java Developer: 2 Kişilik Yer Var.
Site Yazılımcısı: 1 Kişilik Yer Var.
Discord Bot Developer: 1 Kişilik Yer Var.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Kendinizi tanıtmışsınız, en azından sizinle çalışacak kişilere kendiniz hakkında bilgiler vermişsiniz. Güzel bir şey, ancak aradığınız kişiler genel olarak bu işi ücretli yapan kişilerdir. Mimarlık ve Adminlik görevini gönüllü olarak yapan kişilerde zor olsada bulabilirsiniz ancak bu işi gönüllü olarak yapanlar deneyimlerime göre pek iyi yapamıyorlar. Ancak Java Developer olarak bahsettiğiniz, size sıfırdan bir eklenti yapabilecek biriyse, ücretsiz olarak bulmanız neredeyse imkansızdır. Site yazılımcısı Minecraft camiasında fazla bulunmamaktadır. Zaten bulunan kişiler de yaptıkları web script'lerini ve şemaları ücretli olarak satmaktadır. Ancak isterseniz aldığınız hosting'e bağlı olarak size hediye webscript verebiliyorlar. Discord bot developer ise aynı şekilde ücretsiz olarak bulunması pek kolay değildir. Ancak Minecraft için Discord botları ücretsiz olarak paylaşan insanlar bulunmaktadır. Bu pluginlerden yararlanmanız, belki Discord botu konusunda işinize yarayabilir. Umarım istediğiniz kişileri ekibinize katabilirsiniz. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl