Çözüldü LuckyPerm Yetki sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jausxyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 815
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Jausxyz

Koydum Çalışma Masasını
Yasaklandı
Elmaslar
12
Minecraft
Jaaus

Discord:

Jaus#9769

Merhaba,
LuckPerms kullanıyorum bayadır işimi görüyordu ancak yetki verdim zaman nedense artık çalışmıyor örnek AureliumSkills Pluginin skill menüsünün yetkisini veriyorum (-) (+) olarak eklenip eklenmediğini sayıyor hiç sorun yaşamıyorken şu an yetki veremiyorum.

Merhaba,
LuckPerms kullanıyorum bayadır işimi görüyordu ancak yetki verdim zaman nedense artık çalışmıyor örnek AureliumSkills Pluginin skill menüsünün yetkisini veriyorum (-) (+) olarak eklenip eklenmediğini sayıyor hiç sorun yaşamıyorken şu an yetki veremiyorum.
editor üzerinden mi veriyorsunuz?

LuckPerms config reload çektiniz mi. Ayrıyeten pelki editorünüz bugda kalmış olabilir, direk sunucuyu kapatıp tekrar açın açık editörünüz kapalı olsun sunucu yeniden açıldığında yeniden editöre girin ve ekleyin. Value bölümünün true olmasına dikkat edin.

LuckPerms config reload çektiniz mi. Ayrıyeten pelki editorünüz bugda kalmış olabilir, direk sunucuyu kapatıp tekrar açın açık editörünüz kapalı olsun sunucu yeniden açıldığında yeniden editöre girin ve ekleyin. Value bölümünün true olmasına dikkat edin.
value olayını deniyeceğim tamamdır.

value olayını deniyeceğim tamamdır.
zaten value true ancak şöyle bir durum var ki reload atıldığında dahil bir hatasıvar işlemiyor essentilsdanda 2-3 şey devre dışı şu anda

Ek bir yetki/grup eklentisi yüklü olabilir ya da güncel sürümleri yüklü olmayabilir. Çakışan ya da hata veren pluginleri tespit edip çıkarıp çalıştığını test etmenizi önerebilirim sadece.

Yetki veremiyorum derken açabilir misin bunu? komutlar ile denedikten sonra herhangi bir hata ile karşılaşıyor musun? Bahsettiğin açılış hatası nedir? Uzun süredir luckperms kullanıyorum resimler ile desteklersen yardımcı olabilirim.

Ekstra bir bilgi vermediğiniz, konsol çıktısını göndermediğiniz veya eklenti sürümü ile config dosyasını göndermediğiniz sürece sorununuzu çözmemizin imkanı yoktur. Tarafımıza gerekli bilgileri iletirseniz, size yardımcı olmak isterim.

Konu Çözüldü, Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl