BuuPSanaA#4037
Yapman gerekeni anlattım zaten o mesajımda.
BuuPSanaA#4037
setspawnda cektım mv setspawnda setworldspawnda ama ılk kez gırenlerı duz dunyada cıkıp gırınce mapta spawnlıyor/spawnpoint değil /setspawn kullanmalısın.
Essentials/config.yml içindelocale: ensatırınılocale: trolarak değiştirebilirsin.
AlacaNetwork
Bu adresten essentials-spawn eklentisini sunucunuza yükleyin.ama cıkıp gırınce mapta spawnlanıyor ilk defa kayıt yapanlarıda duz mapta spawnlıyor
AlacaNetwork
setspawnda cektım mv setspawnda setworldspawnda ama ılk kez gırenlerı duz dunyada cıkıp gırınce mapta spawnlıyor
BuuPSanaA#4037
/rg flag (wgname) use allow yapmama ragmen yıne tıklanmıyorEkli dosyayı görüntüle 202336
usta yetkisi olmayanlar boyle plugınlerın adlarını falan gorebılıyor ne yapıp bunları bu komuda erısemezsın yazısı cıkarmam lazım ıstedıgım komutlara erısım saglanamasın artı bırde worldguard da map korumalı falant buyu masaları sandıklar tabelalara flan tıklayamıyorlar duzeltmeme yardımcı olrmsuun
graffie#5512
Ekli dosyayı görüntüle 202336
usta yetkisi olmayanlar boyle plugınlerın adlarını falan gorebılıyor ne yapıp bunları bu komuda erısemezsın yazısı cıkarmam lazım ıstedıgım komutlara erısım saglanamasın artı bırde worldguard da map korumalı falant buyu masaları sandıklar tabelalara flan tıklayamıyorlar duzeltmeme yardımcı olrmsuun
BuuPSanaA#4037
usta ben onlara baktım fakat yaptıgım seyler olmuyo vıdeoda ızledım aynılarını ypaıom ama sıtedıgım seylere ben ulasamıyorum baskalarıda aynılarını yapıyo olyo bende olmuyo surumde mı uyumsuzluk var anlamadım ama yok destekleyen surum ındırılı wg de cektım yanı sıkıntı nerde bılmıyorum ayrınlı yardım lzımEklentileri saklamak için eklentiler mevcut. Komutları da yine aynı eklentilerle veya chat eklentinle engelleyebilirsin.
"flag"ları görebilirsin, gayet basit açıklanmış.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
AlacaNetwork
hangı confingde var bunlar
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!