AlacaNetwork
graffie#5512
Admin:
tabprefix: '&4Admin &f'
tabsuffix: ''
tagprefix: ''
BuuPSanaA#4037
Kullandığınız eklenti destekliyor ise, config dosyalarında grupların veya direkt olarak oyuncunun görünüm ayarlarının yapıldığı satır/satırlar olmalı.
Örn. TAB eklentisi groups.yml içinde saklıyor aşağıdaki gibi düzenleyerek prefix ve suffix atayabiliyorsunuz.
Kod:Admin: tabprefix: '&4Admin &f' tabsuffix: '' tagprefix: ''
luckypermmiş kusurabkma yanlıs dosyayı atmsıımTab için kullandığınız eklentinin adı nedir?
BuuPSanaA#4037
luckpermin sitesinden tagları verdım oyun ıcı yapabılme sansımız warmı confıg dosyasını bulamadımKullandığınız eklenti destekliyor ise, config dosyalarında grupların veya direkt olarak oyuncunun görünüm ayarlarının yapıldığı satır/satırlar olmalı.
Örn. TAB eklentisi groups.yml içinde saklıyor aşağıdaki gibi düzenleyerek prefix ve suffix atayabiliyorsunuz.
Kod:Admin: tabprefix: '&4Admin &f' tabsuffix: '' tagprefix: ''
AlacaNetwork
luckypermmiş kusurabkma yanlıs dosyayı atmsıım
BuuPSanaA#4037
sanmıyorum surumler uyumlu zaten uyumsuz olsaydı tagları veremezdımTAB eklentisinin sürümü eski olabilir mi? Çünkü bazı dosyalarınız oluşmamış.
BuuPSanaA#4037
Gruplara falan yetki verdim silersem hepsi gidermiSürüm uyumsuzluğu gibi bir durum değil. Eklenti biraz eski kalmış olabilir mi? Daha güncel versiyonlarını deneyebilirsin.
BuuPSanaA#4037
chatte gozukuyor taba basınca orda gozukmuyor ne yapmam lazım tam olarak fazla bılgım oyk bu konudaGroups: satırı altında listelenen Owner, Admin, Player gibi satırları kendi grup isimlerinle değiştirip tab prefixlerini düzenleyebilirsin.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!