Bulundu LuckyMC | Moderatör Alımları | Aktif!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bilektugrul

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
241
Minecraft
bilektugrul

Discord:

bilektugrul

Merhaba arkadaşlar!
Henüz 1 hafta önce açmış olduğum LuckyMC sunucumda görev alabilecek, kendine güvenen, dürüst, iyi insanlar arıyorum.
Sunucuyu ziyaret etmek isterseniz İP SİLİNMİŞTİR adresine gelmeniz yeterli olucaktır.
Sunucumuz PvP/FFA içeriğine sahiptir, hileleri kolay anlayabilecek ve sunucuya günden 3 saatten fazla zaman ayırabilecek arkadaşların başvurması daha makuldur.
Başvuru formu;
Kod:
Adınız ve soyadınız:
Oyunda kullandığınız isim (nick):
Yaşınız:
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):

Moderatör tarafından düzenlendi:
Oyunda kullandığınız isim (nick): plsjustkillme
Yaşınız:14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 3
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.): Evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Kaliteli bir mikrofonum var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Gelişince hub olması
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Yok :)
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz: Güzel bir server mod olmak zevk verir

Adınız ve soyadınız: Çağatay Eryılmaz
Oyunda kullandığınız isim (nick):Cagatay_YT
Yaşınız:15
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):4 saat
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):Evt Ekran Kaydı Alabilirim , YouTube'a da Video Atabilirim
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Hub Olması ve SkyWars Gelmesi
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Yok
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Moderatör bilgim olduğunu düşünüyorum, serverde sizlere yardımcı olmak istiyorum , serverde yanlış davranışlar yapanları cezalandırmak isterim , serverinizde moderatör olmak isterim , Kabul Ederseniz Çok Mutlu Olurum .[DOUBLEPOST=1495727374,1495727297][/DOUBLEPOST]Adınız ve soyadınız: Çağatay Eryılmaz
Oyunda kullandığınız isim (nick):Cagatay_YT
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):4 saat
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):Evt Ekran Kaydı Alabilirim , YouTube'a da Video Atabilirim
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Hub Olması ve SkyWars Gelmesi
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Yok
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Moderatör bilgim olduğunu düşünüyorum, serverde sizlere yardımcı olmak istiyorum , serverde yanlış davranışlar yapanları cezalandırmak isterim , serverinizde moderatör olmak isterim , Kabul Ederseniz Çok Mutlu Olurum .

Adınız ve soyadınız: Yigit Kul
Oyunda kullandığınız isim (nick): ZyGardeCL
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.): 2-3 saat kesin
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: Var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Şuanlık yok
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Oda yok
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): Kendi Serverim Oldu Deneyim im var 1-2 Serverde Adminlik yaptım bunlar yalan değil gerçekten söylüyorum Alırsanız Pişman Olmazssınız..

Merhaba arkadaşlar!
Henüz 1 hafta önce açmış olduğum LuckyMC sunucumda görev alabilecek, kendine güvenen, dürüst, iyi insanlar arıyorum.
Sunucuyu ziyaret etmek isterseniz LuckyMC.rabisu.com adresine gelmeniz yeterli olucaktır.
Sunucumuz PvP/FFA içeriğine sahiptir, hileleri kolay anlayabilecek ve sunucuya günden 3 saatten fazla zaman ayırabilecek arkadaşların başvurması daha makuldur.
Başvuru formu;
Kod:
Adınız ve soyadınız:
Oyunda kullandığınız isim Melon333
Yaşınız:16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):4 SAAT RAHAT VE VİDEO ÇEKEBİLİRİM .. 
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:Evet
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:Evet
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:Hayır
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):
BU SERVERE YETKİLİ BİR BİREY OLMAM LAZIM ÇÜNKÜ BÜR SERVERİ DÜNYANIN EN İYİ SERVERLERİNDEN BİRİ YAPMAMI KENDİME GÖREV OLARAK BELLEDİM !

Adınız ve soyadınız: Tolga Demirhan
Oyunda kullandığınız isim (nick): powneDZ33
Yaşınız: 14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 4-8
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.): evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: var tabikide
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: şuanlık yok ama olabilir bakacağım
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:yok ama kötü olanları kaldırılmasını söylerim
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): çünkü ben size siz bana yardım edebileciğinizi düşünüyorum ve size yardım etmeyi ve sunucuyu adi ve eğlenceli hale getirmek istiyorum umarım siz beni seçersiniz bende size yardıme derim[DOUBLEPOST=1495728842,1495728783][/DOUBLEPOST]Adınız ve soyadınız: Tolga Demirhan
Oyunda kullandığınız isim (nick): powneDZ33
Yaşınız: 14
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): 4-8
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz / resim çekebilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb, bir bulut sunucu veya bilgisayarınız.): evet
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: var tabikide
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: şuanlık yok ama olabilir bakacağım
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:yok ama kötü olanları kaldırılmasını söylerim
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): çünkü ben size siz bana yardım edebileciğinizi düşünüyorum ve size yardım etmeyi ve sunucuyu adi ve eğlenceli hale getirmek istiyorum umarım siz beni seçersiniz bende size yardıme derim

Merhabalar Sizi Anlıyorum Fakat Bunu Yapmalıyım İp Siliniyor.. Nedeni Yasak Burası Sunucu Tanıtım Yeri Değil + Uyarı Atıyorum İyi Forumlar :D

Adınız ve soyadınız: Berkehan Kırıcı
Oyunda kullandığınız isim (nick): TS123-moonstar2-
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):3 4 filan bazende 1 2 ençok 9 saat oldu
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):Biriktirebilirim
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: VAR
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: Sonsuz Saygı Olsun Yeter
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: Daha Sunucunuza Girmedim
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Sebebini Hiç Bilmiyorum Ama Uzun Süredir Çok Serverde Adminlik vb. Şeyler Yaptım Ve Başarılı Oldum O Serverlar Kabanınca ve Sizde Alım Olunca Gelmek İstedim.

Adınız ve soyadınız: Çağdaş
Oyunda kullandığınız isim (nick): CharmFoX
Yaşınız: 16
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.): yataktan kalkıp yatağa geri girene kadar "gerekirse" aktif olabilirim
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.): tabi
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?: var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?: -
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?: -
Neden sunucumuzda Admin olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.): 3 yıla yakın zamandır sezonluk adminlik yapıyorum. 6 sunucum oldu ve 15+ sunucuda admin oldum. Benden hoşlanmayan insanlarla çok karşılaşmadım. İşimi ciddiye alırım yanımda çalışacak insanların da ciddi olmasını saçma hareketler yapmamasını ve zeki olmasını isterim. Sunucu idare yeteneğim vardır. Yanımda çalışanların da ciddi olmasını isterim Egom yoktur yanlış anlamayın. Ortamın biraz da olsa profesyonel olmasını isterim

Adınız ve soyadınız:Mustafa Furkan Kavuşturan
Oyunda kullandığınız isim (nick):hlebChannel
Sunucumuza günde kaç saatinizi ayırabilirsiniz? (Yalan söylemenizi tavsiye etmem, bir gün bile bu saatten az girerseniz atılırsınız.):En az dört
Bilgisayarınızda kural ihlali yapan oyuncuları ekran kaydına (videoya) alabilir misiniz ve bu videoları bir yerde biriktirebilir misiniz? (Örnek: YouTube vb.):Bilgisayarımda BAndicam var ve yeteri kadar alan var youtube kanalım da var bu konu için hard diskte var
Çalışır düzeyde bir mikrofonunuz var mı?:var
Sunucumuzda eklenmesini istediğiniz bir şeyler var mı?:survival games 2v2
Sunucumuzda kaldırılmasını istediğiniz bir şeyler var mı?:bir tana bug var onu kaldırabilirsiniz (onu skype de veririm)
Neden sunucumuzda Moderatör olmak istiyorsunuz? (Lütfen uzun bir şekilde anlatın.):Güzel bir PvP sunucusu ve orda tanıdığım var size yardımcı olabileceğim için gelmek istedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl