Tanıtım LuckyCubes ☘ Şans oyunlarının benzersiz türü!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Swoxyi

Say my name.
MinePass
Elmaslar
356
Minecraft
Swoxyi

Discord:

swoxyi

Minecraft Sürümleri
1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15, 1.16
DuzCizgi.png

Merhaba değerli MC-TR ailesi, bugün sizlere Minecraft dünyasını baştan aşağı değiştirecek, heyecanı ve sürprizleri ile dolu bir eklentiyi tanıtmak istiyorum: LuckyCubes! hazırsanız, LuckyCubes'in sihirli dünyasına birlikte göz atalım!

LuckyCubes, oyunculara rastgele ödüller sunan eğlenceli ve heyecan verici bir deneyim sağlar. Bu eklenti, oyuncuların keşfetmeleri ve açmaları için gizemli bloklar yerleştirir. Her bir blok, yardımcı olabilecek ödüllerden, zombi sürülerini ve ölüm tuzaklarını çağıranlara kadar çeşitli sonuçlar doğurabilir.

LuckyCubes eklentisi, mod paketlerinde kullanım için de uygundur ve mod yapımcıları, JSON dosya formatını kullanarak kendi özel ödüllerini oluşturabilirler. Bu, topluluk üyelerinin eklentiye kendi yaratıcı dokunuşlarını eklemelerine olanak tanır.

Nasıl İndirilir ve Nasıl Kurulur.png

Özelleştirilebilir Ödüller

LuckyCubes eklentisi, oyuncuların rastgele ödüller elde edebileceği, şansa dayalı bir blok sistemi getirir. Bu sistem, oyuncuların hem şanslarını denemelerine hem de oyun içi kaynaklarını artırmalarına olanak tanır. Özelleştirilebilir ödül özelliği sayesinde, sunucu yöneticileri veya oyuncular, LuckyCubes'in vereceği ödülleri kendi isteklerine göre ayarlayabilirler. Bu, oyunun tekdüzelikten uzaklaşmasını ve her seferinde farklı bir deneyim sunmasını sağlar.

LuckyCubes Açılış.gif

Animasyonlu Menü Açılış

LuckyCubes eklentisi, Minecraft oyununa animasyonlu menüler gibi görsel özellikler ekleyerek oyuncuların deneyimini daha da zenginleştiriyor. Animasyonlu Menülü Açılış özelliği, oyuncuların LuckyCubes'leri etkileşimli bir şekilde açmalarını sağlayarak, oyun içi ödüllerin alınmasını daha da eğlenceli hale getiriyor. Bu özellik, oyunun sürükleyiciliğini ve görsel çekiciliğini artırarak, oyunculara unutulmaz anlar yaşatıyor.

LuckyCubes Menü.gif

Sıradan Açılış

Eklentinin bir özelliği olan 'Sıradan Açılış', oyuncuların animasyonlar olmadan doğrudan blokları açmalarına olanak tanır. Bu, özellikle hızlı oyun oynamayı tercih eden veya düşük performanslı cihazlarda oynayan oyuncular için yararlı olabilir. Bu özellik, oyuncuların oyun akışını kesintiye uğratmadan hızlı bir şekilde ödüllerini alabilmelerini sağlar.

LuckyCubes Sıradan.gif

Son Olarak

LuckyCubes eklentisini deneyimlemek ve Minecraft dünyanıza heyecan katmak için, eklentiyi SpigotMC sayfasından indirebilirsiniz. Eklentiyi kurduktan sonra, Minecraft maceralarınıza şans ve sürpriz bir dokunuş ekleyebilirsiniz. Eklentiyi indirmek ve daha fazla bilgi almak için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.

Bugünkü konumuz LuckyCubes eklentisi hakkında bilgi vermek ve Minecraft dünyanızı daha da renklendirmek üzere buraya kadardı. Umarım bu eklenti, sizlere bol şans ve eğlence getirir. Bir sonraki konumuzda görüşmek üzere!
DuzCizgi.png

Başarılı bir eklenti tanıtımı olmuş, ellerinize sağlık kesinlikle kullanacağım!

Eklenti tanıtımı çok güzel olmuş eline sağlık

Tanıtım güzel olmuş.

eklenti 1.18.2 de çalışıyor. 1.19.4'e de uydurma şansımız var mıdır acaba ?

Başarılı bir tanıtım sunucumda kullanacam bu tarz etkinlik pluginlerine bayılıyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl