/lp user <user> promote komuduyla oyuncuları terfi etmesini sağlayabilirsiniz bunu skripte atayabilirsinizdeluckpermsle yapılabilcek rankup plugini ariyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
Bu plugini denemenizi tercih ederim.luckpermsle yapılabilcek rankup plugini ariyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
XBrexorX#2521
Merhabalar,luckpermsle yapılabilcek rankup plugini ariyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim önerilerinizi bekliyorum
cabbaari
merhaba denedim ve oldu teşekkür ederim yardımınız içinMerhabalar,eklentisini öneririm.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
cabbaari
bunu da denedim ancak hic beğenmedim rankup cok daha guzelBu plugini denemenizi tercih ederim.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
ihalitisbackk#7699
Shafuq
Yardımlarınız için teşekkür ederim, kendi sunucumda da kullanmayı planlıyordum :)Rankup plugininin güncel versiyonunun Türkçe çevirisi ektedir.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!