Sol Reklam

Çözüldü LuckPerms Yetki ile İsim birleşme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mashe

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
22
Puanlar
2.405
Yer
Türkiye
Minecraft
Mashe

Discord:

mashe1337

Merhaba, LuckPerms plugininde grup oluşturuyorum ve tag ekliyorum. Fakat eğer örneğin bir skript ile sohbete ismini yazdırırsam sohbette sadece kullanıcı ismi yerine tag'ı ile beraber geliyor. Örnek: Sohbette çıkması gereken: Ahmet Çıkan: Kurucu Ahmet

LuckPerms Chat Pluginini Denermisin Onun Configinde Group-Formats Diye Bir Yer Olur Ordan Gruplara Göre Sohbet Mesajını Değiştirebilirsin.

olursa elmas atarmısın?

skriptte %player% yerine %player's name% veya %player's display name% kullanmayı deneyin

skriptte %player% yerine %player's name% veya %player's display name% kullanmayı deneyin
%player's nickname% kullanıyorum değiştiği ismi yazmak için Disguise skripti için kullanıyorum

LuckPerms Chat Pluginini Denermisin Onun Configinde Group-Formats Diye Bir Yer Olur Ordan Gruplara Göre Sohbet Mesajını Değiştirebilirsin.

olursa elmas atarmısın?
LuckPerms chat pluginini deneyemeyebilirim çünkü BedWars1058 Kullanıyorum ve sohbeti o ayarlıyor

LuckPerms chat pluginini deneyemeyebilirim çünkü BedWars1058 Kullanıyorum ve sohbeti o ayarlıyor
Ben iki pluginide kullanıyorum ama luckperms chat gende chat i ayarlıyor merak etmeyin.

Benim sorunum Chatte değil ki ? Skriptte v.s. Tag'ı ile beraber gözüküyor ismi gözükmüyor.
%player's nickname% kullanırsanız oyuncu tagı ile beraber gözükür, dediğim gibi %player%, %player's name% veya %player's display name% placeholderlarını sıra sıra deneyin, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunlardan biri oyuncunun sadece ismini yazdırıyordu

%player's nickname% kullanırsanız oyuncu tagı ile beraber gözükür, dediğim gibi %player%, %player's name% veya %player's display name% placeholderlarını sıra sıra deneyin, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunlardan biri oyuncunun sadece ismini yazdırıyordu
Arkadaş Doğru Söylüyor.

Disguise skripti için kullanıcam. Disguise olduktan sonra chate isminin yeni halini yazacak. Yine de işe yarar mı?

Disguise skripti için kullanıcam. Disguise olduktan sonra chate isminin yeni halini yazacak. Yine de işe yarar mı?
denemekten zarar gelmez neden denememek için çabalıyorsunuz ki? çalışmazsa eski hâline alırsınız başka bir çözüm ararız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı