atom7627
mashe1337
%player's nickname% kullanıyorum değiştiği ismi yazmak için Disguise skripti için kullanıyorumskriptte %player% yerine %player's name% veya %player's display name% kullanmayı deneyin
mashe1337
LuckPerms chat pluginini deneyemeyebilirim çünkü BedWars1058 Kullanıyorum ve sohbeti o ayarlıyorLuckPerms Chat Pluginini Denermisin Onun Configinde Group-Formats Diye Bir Yer Olur Ordan Gruplara Göre Sohbet Mesajını Değiştirebilirsin.
olursa elmas atarmısın?
atom7627
Ben iki pluginide kullanıyorum ama luckperms chat gende chat i ayarlıyor merak etmeyin.LuckPerms chat pluginini deneyemeyebilirim çünkü BedWars1058 Kullanıyorum ve sohbeti o ayarlıyor
mashe1337
Benim sorunum Chatte değil ki ? Skriptte v.s. Tag'ı ile beraber gözüküyor ismi gözükmüyor.Ben iki pluginide kullanıyorum ama luckperms chat gende chat i ayarlıyor merak etmeyin.
edoux.
%player's nickname% kullanırsanız oyuncu tagı ile beraber gözükür, dediğim gibi %player%, %player's name% veya %player's display name% placeholderlarını sıra sıra deneyin, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunlardan biri oyuncunun sadece ismini yazdırıyorduBenim sorunum Chatte değil ki ? Skriptte v.s. Tag'ı ile beraber gözüküyor ismi gözükmüyor.
atom7627
Arkadaş Doğru Söylüyor.%player's nickname% kullanırsanız oyuncu tagı ile beraber gözükür, dediğim gibi %player%, %player's name% veya %player's display name% placeholderlarını sıra sıra deneyin, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunlardan biri oyuncunun sadece ismini yazdırıyordu
mashe1337
Disguise skripti için kullanıcam. Disguise olduktan sonra chate isminin yeni halini yazacak. Yine de işe yarar mı?%player's nickname% kullanırsanız oyuncu tagı ile beraber gözükür, dediğim gibi %player%, %player's name% veya %player's display name% placeholderlarını sıra sıra deneyin, hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunlardan biri oyuncunun sadece ismini yazdırıyordu
edoux.
denemekten zarar gelmez neden denememek için çabalıyorsunuz ki? çalışmazsa eski hâline alırsınız başka bir çözüm ararızDisguise skripti için kullanıcam. Disguise olduktan sonra chate isminin yeni halini yazacak. Yine de işe yarar mı?