Çözüldü LUCKPERMS Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EternalTowny

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
4
Minecraft
Landereq

Discord:

Eternal#2022

MERHABALAR MC-TR HALKI

Bugün yardım etmenizi istediğim konu şu LuckPerms kullanıcısıyım diğerleri aşırı gereksiz ve bir çok şey yok.
ancak luckperms ile asıl sunucumda taglar gözükürken başka sunucuya taşıma yaptığımda taglar gözükmüyorda şöyle olacak tag:
K Landereq_
Böyle Gözüküyor : > kurucu < Beyaz Renk

SilSildim Tekrar Yükledim Herşeyi Denedim Ancak Gene Böyle Oluyor. Ne Yapmam Gerek Ek Bir Plugin VB Varmıdır?
Var ise yardımlarınızı bekliyorum teşekkür ederiz.

NOT SORUN DÜZELTİLDİ YENİ SORUNUM ŞU:

1644220385589.png

Görüyorsunuz zaten. İsim ile rütbe birleşik ama ben böyle yapmıştım Diğer ranklarda böyle şöyle yaptım : &4&lK &c Normalde ayrı olması için böyle yapmıyormuyduk

Ekli dosyalar

• 1644220410175.png
    1644220410175.png
    16,5 KB · Görüntüleme: 12
Mesela &4Ömer &5Faruk bitiminde boşluk Ömer Faruk WhyToLet ama renkler ile​

Evet öyle yaptım gene öyle oldu
LPC adlı plugini kurdum düzelsin diye. mesela örnek towny açtım sohbette gözükmesi gerekirken gözükmüyor oda

Son sürüm mu peki ?​

Evet lpc son sürüm ve luckpermsde öyle

Evet lpc son sürüm ve luckpermsde öyle
Merhabalar, LPC'nin config dosyasında "chat-format" kısmını düzenleyerek prefix (önce gelen rütbe) ve name (isim) arasına boşluk koymanız sorunu çözecektir. Renk kodlarını kullanarak ayar yapmanız biraz ilkelce olsa da böyle kullanmaya devam etmek istiyorsanız '/lp group <grup adı> meta setprefix "&8[&bAAC&8] &8"' gibi yazarsanız sorununuz çözülür.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl