Çözüldü Luckperms VIPe Skylord verince VIP Gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BlekotaCZ

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Selamlar Minecraft HUB Sunucumda LuckPerms Eklentisini Kullanıyorum hem bungee hemde mysql den dolayı ancak şunu farkettim vip birisi mesela skylord rütbesine atladığı zaman VIP Si görünmüyor Skylord olarak gözüküyor bunu nasıl çözebilirim ?
NOT : Weight diyecek varsa ayarladım ve CRanks da kullanıyorum rankup ile bu sorun olmuyor ancak diğer yetkiler mesela mod a vip verince vip gözükücek bunu engelleyebilirmiyim ?

Selamlar Minecraft HUB Sunucumda LuckPerms Eklentisini Kullanıyorum hem bungee hemde mysql den dolayı ancak şunu farkettim vip birisi mesela skylord rütbesine atladığı zaman VIP Si görünmüyor Skylord olarak gözüküyor bunu nasıl çözebilirim ?
NOT : Weight diyecek varsa ayarladım ve CRanks da kullanıyorum rankup ile bu sorun olmuyor ancak diğer yetkiler mesela mod a vip verince vip gözükücek bunu engelleyebilirmiyim ?
Rank eklentiniz her rank için placeholders kullanmak yerine grup oluşturuyorsa düzeltemezsiniz ekstradan viprehber gibi bir grup açmanız gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl