Bulundu LuckPerms VIP Time skripti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrAvci

Örümcek Hoşt!
Elmaslar
39
Minecraft
MrAvci

Discord:

mravci

Arkadaşlar luckperms süreli verilen rolün süresini görme skripti istiyorum luckperms wiki sinde placeholders var ama ben yapınca işe yaramadı yardımcı olurmusunuz

Zanth#0129 İstek Atarsanız Yardımcı Olabilrim.

Eğer yapabilirseniz paylaşır mısınız

Eğer elinde bulunan varsa goktugumben#8307 yazabilir mi lütfen

Arkadaşlar luckperms süreli verilen rolün süresini görme skripti istiyorum luckperms wiki sinde placeholders var ama ben yapınca işe yaramadı yardımcı olurmusunuz
1679224616701.png

/lp user "oyuncu" parent addtemp "rol" "süre ingilizce"

Bu şekilde vermeniz daha iyi olabilir en azından sunucunuzdan bi skript daha azalmış olur.

Ekli dosyayı görüntüle 219827

/lp user "oyuncu" parent addtemp "rol" "süre ingilizce"

Bu şekilde vermeniz daha iyi olabilir en azından sunucunuzdan bi skript daha azalmış olur.
Arkadaş bunu sormamış ki. Süreyi skript ile göstermek istemiş.

Onun dışında luckperms editleniyordu diye hatırlıyorum kendi isteğine göre info kısmını editleyip skript ile bir komuta atayabilirsin bence.

Arkadaş bunu sormamış ki. Süreyi skript ile göstermek istemiş.

Onun dışında luckperms editleniyordu diye hatırlıyorum kendi isteğine göre info kısmını editleyip skript ile bir komuta atayabilirsin bence.
lp user x info kısmında kendisi görebilir ne kadar kaldığını ancak nasıl gösterilceğini bilmiyorum p.api ya da lp wikiden araştırılabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl