Çözüldü Luckperms ve groupmanager ile bedrock oyuncularına yetki verme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Magnum356rt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 223
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Magnum356rt

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
Magnumstr
Aternos sunucumda geysermc ile java ile bedrock oyuncularının aynı sunucuya girmesini sağladım ancak bazı pluginler için oyunculara özel izin vermem gerekli. izin vermek için luckperms ve groupmanager pluginlerini kullanıyorum. bu pluginler ile java oyuncularına yetki verebiliyorum ama diğer bedrock oyuncularına izin veremiyorum. Bedrock oyuncularına izin verebileceğim bir plugin arayışındayım yardımcı olursanız sevinirim.

Luckperms configinden "allow-invalid-usernames" ayarını true yaparsanız Bedrock oyuncularının isminin önünde çıkan prefixden dolayı(.,*) olan izin ekleyememe sorununu çözebilirsiniz veya plugins klasöründeki floodgate klasöründeki config.yml dosyasındaki "username-prefix" ayarını Minecraft kullanıcı adlarıyla uyumlu olan bir yazıya çevirirseniz bu sefer hem Luckperms hem GroupManager kullanabilrsiniz.(GroupManager'dan Bedrock oyuncularına izin verilip verilemeyeceğinden tam emin değilim.)

yardımınız için teşekkürler sorunum çözüldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl