Çözüldü LUCKPERMS TE SKYBLOCK VE LOBİ AYRI AYRI YETKİ YAPMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İMarpel

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
9
Minecraft
HydraCraft_CF

Discord:

İMarpel#4204

Selam,
Ben luckperm kullanmaya karar verdim mysql herşeyi hallettim fakat lobi de oyuncu ve vipler olacak
ama skyblock ve diğer oyunlar faction gibi onlarda özel yetkililer örnek skylord skyking gibi ordan level atladığında skyblock ta hem lobide hemde faction da skylord veriyor onu nasıl ayrı ayrı yaparım yardım acil destek lazım

------------------------------------------------------------------------------------------------

★ HydraCraft ★

----------------------------------------------------------------------------------

Merhaba,
Mevcut luckperms eklentisinin komutunu;
"lp user <oyuncu> parent set skylord skyblock" şeklinde dener misiniz? Son kısımda bulunan "skyblock" yazısı server=skyblock şeklinde ayarlanacaktır.

Merhaba,
"lp user <oyuncu> parent set skylord skyblock" şeklinde dener misiniz? Son kısımda bulunan "skyblock" yazısı server=skyblock şeklinde ayarlanacaktır.
Deniyorum

Merhaba,
Olmadı :/

LuckPerms Bungee tarzı bir eklenti vardı sanırsam isterseniz bir gözden geçirin

Bungeecord sunucusu kurdunuz mu? Bungeecord config içerisinde Skyblock ve Lobi sunucuları var mı? Ayriyetten Lobi ve Skyblock sunucusunun LuckPerms configi aynı mı?
Evet discord atsam yardım edebilirmisin

Discord: NightOPS_#9639
Acil destek lazım

Beyler yardım edecek yokmu ya lütfen

Bu video işini görür umarım.

Tamam sorunu çözdüm benim gibi öyle hatası olan ark atısn
yardıme ederim NightOPS_#9639

Tamam sorunu çözdüm benim gibi öyle hatası olan ark atısn
yardıme ederim NightOPS_#9639
Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Çözüldüyse çözüldü diye işaretler misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl