Çözüldü luckperms tagı bana veriyor ama başka oyunculara vermiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan insecure
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 728
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

insecure

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
3
arkadaşlar ben luckperms ve tab plugini kullanıyorum
lp user insecure parent set kurucu yapınca bana permıssıonlarda gelıyor tag da geliyor
ama başka bir oyuncuya yapınca sadece permıssıonları verıyor taba tag gelmıyor
nedenini bilen varmı?

Groups.yml dosyasında sadece kurucuyu ayarladıysan tabda tag gelmez. Ayrıca _DEFAULT_ kategorisi altında tabprefix'i %luckperms_prefix% olarak kullanıyorsan luckpermsden prefix ayarlamalısın. Onun içinde şu şekilde bir format var: İzin ekleme kısmına prefix.<o grubun ağırlığı>.<ayarlamak istediğin tag> şeklinde yazarak izinlere ekliyorsun. (Tab'ın groups.yml dosyasını atarsan daha iyi yardımcı olabilirim)

Groups.yml dosyasında sadece kurucuyu ayarladıysan tabda tag gelmez. Ayrıca _DEFAULT_ kategorisi altında tabprefix'i %luckperms_prefix% olarak kullanıyorsan luckpermsden prefix ayarlamalısın. (groups.yml dosyasını atarsan daha iyi yardımcı olabilirim)
sadece kurucuyu ayarlamadım %luckperms_prefix% böylede kullanmıyorum fotoğraftaki gibi
1713975290212.png

sadece kurucuyu ayarlamadım %luckperms_prefix% böylede kullanmıyorum fotoğraftaki gibiEkli dosyayı görüntüle 239527
Oyuncu yazısı yerine %luckperms_prefix% placeholderını ekler misin? Çünkü _DEFAULT_ sadece default grubunu değil tanımlanmamış olan tüm grupları tanımladığın şekilde yapıyor. Sonrasında /lp editorden dediğim gibi prefix ekleyin.

Oyuncu yazısı yerine %luckperms_prefix% placeholderını ekler misin? Çünkü _DEFAULT_ sadece default grubunu değil tanımlanmamış olan tüm grupları tanımladığın şekilde yapıyor. Sonrasında /lp editorden dediğim gibi prefix ekleyin.
lp editorden nasıl ve ne perfixi ekleyeceğim

Lp editorden ayarlamak istediğiniz gruba izin olarak prefix.0.(ayarlamak istediğiniz tag) ekleyin.
Sonrasında %luckperms_prefix% placeholderının çalışması için /papi ecloud download luckperms komudunu oyun içinden veya konsoldan kullanın.

renk geçişli eklenıyormu ? yoksa sadece &e oyuncu gibi mi
Ekleyebilirsiniz renk geçişli. Ama sadece & karakterini kullanan formatta olmasına dikkat edin. Birdfloptan yapıyorsanız orada onun için ayar var.

Ayrıca bu olduktan sonra grupların tabda sıralı olarak gözükmesi için groups.yml dosyasından her bir luckperms grubu için,
1713976499077.png
groups.yml'yi bu şekilde yaparak
1713976536241.png

config.yml'nin bu kısmını da en üst yetkiden en alt yetkiye şeklinde sıralamanız gerekiyor.

Ekleyebilirsiniz renk geçişli. Ama sadece & karakterini kullanan formatta olmasına dikkat edin. Birdfloptan yapıyorsanız orada onun için ayar var.
dediklerini sırasıyla yaptım ama olmadı
-tabda prefix kısmını %luckperms_prefix% yaptım
-lp editor yazıp prefixini izin olarak ekledim
-luckpermsın placeholderını da yaptım reload attım ama halen kendime verince tagı veriyor başkasına sadece permıssıonu veriyor scoreboard yetkı kısmı degısıyor verdıgım yetki yazıyor ama tabda gözükmüyor

dediklerini sırasıyla yaptım ama olmadı
-tabda prefix kısmını %luckperms_prefix% yaptım
-lp editor yazıp prefixini izin olarak ekledim
-luckpermsın placeholderını da yaptım reload attım ama halen kendime verince tagı veriyor başkasına sadece permıssıonu veriyor scoreboard yetkı kısmı degısıyor verdıgım yetki yazıyor ama tabda gözükmüyor
luckpermsde eklediğiniz iznin fotoğrafını ve groups.yml dosyasını alabilir miyim?

O zaman tabprefix'i istediğiniz şekilde ayarlayıp tekrar deneyin. Ayrıca luckperms'de de bu grubun ismi destek mi? Log dosyasında herhangi bir hata var mı? Ayrıca tabda nasıl gözüktüğünün fotoğrafını da alabilir miyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl