insecure
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 3
mubintr
sadece kurucuyu ayarlamadım %luckperms_prefix% böylede kullanmıyorum fotoğraftaki gibiGroups.yml dosyasında sadece kurucuyu ayarladıysan tabda tag gelmez. Ayrıca _DEFAULT_ kategorisi altında tabprefix'i %luckperms_prefix% olarak kullanıyorsan luckpermsden prefix ayarlamalısın. (groups.yml dosyasını atarsan daha iyi yardımcı olabilirim)
mubintr
Oyuncu yazısı yerine %luckperms_prefix% placeholderını ekler misin? Çünkü _DEFAULT_ sadece default grubunu değil tanımlanmamış olan tüm grupları tanımladığın şekilde yapıyor. Sonrasında /lp editorden dediğim gibi prefix ekleyin.sadece kurucuyu ayarlamadım %luckperms_prefix% böylede kullanmıyorum fotoğraftaki gibiEkli dosyayı görüntüle 239527
lp editorden nasıl ve ne perfixi ekleyeceğimOyuncu yazısı yerine %luckperms_prefix% placeholderını ekler misin? Çünkü _DEFAULT_ sadece default grubunu değil tanımlanmamış olan tüm grupları tanımladığın şekilde yapıyor. Sonrasında /lp editorden dediğim gibi prefix ekleyin.
mubintr
renk geçişli eklenıyormu ? yoksa sadece &e oyuncu gibi miLp editorden ayarlamak istediğiniz gruba izin olarak prefix.0.(ayarlamak istediğiniz tag) ekleyin.
mubintr
Ekleyebilirsiniz renk geçişli. Ama sadece & karakterini kullanan formatta olmasına dikkat edin. Birdfloptan yapıyorsanız orada onun için ayar var.renk geçişli eklenıyormu ? yoksa sadece &e oyuncu gibi mi
dediklerini sırasıyla yaptım ama olmadıEkleyebilirsiniz renk geçişli. Ama sadece & karakterini kullanan formatta olmasına dikkat edin. Birdfloptan yapıyorsanız orada onun için ayar var.
sıralama şeyini yapmıştım o doğru çalışıyorAyrıca bu olduktan sonra grupların tabda sıralı olarak gözükmesi için groups.yml dosyasından her bir luckperms grubu için,Ekli dosyayı görüntüle 239532groups.yml'yi bu şekilde yaparak
Ekli dosyayı görüntüle 239533
config.yml'nin bu kısmını da en üst yetkiden en alt yetkiye şeklinde sıralamanız gerekiyor.
mubintr
luckpermsde eklediğiniz iznin fotoğrafını ve groups.yml dosyasını alabilir miyim?dediklerini sırasıyla yaptım ama olmadı
-tabda prefix kısmını %luckperms_prefix% yaptım
-lp editor yazıp prefixini izin olarak ekledim
-luckpermsın placeholderını da yaptım reload attım ama halen kendime verince tagı veriyor başkasına sadece permıssıonu veriyor scoreboard yetkı kısmı degısıyor verdıgım yetki yazıyor ama tabda gözükmüyor
luckpermsde eklediğiniz iznin fotoğrafını ve groups.yml dosyasını alabilir miyim?
mubintr
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!