Çözüldü LuckPerms süreli verilen vipi komutla süresini gösterme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nesh

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
0
Minecraft
Nesh

Discord:

nesh14

Arkadaşlar bu konu hakkında forumları araştırdım fakat bir sonuç bulamadım. LuckPerms'in kendi Wiki adresinde bunun için belli placeholderslar mevcut fakat bunu çalıştıramıyorum
PLACEHOLDERS:
%luckperms_expiry_time%<permission>Gets the duration remaining on a temporary permission assigned directly to the player.
%luckperms_inherited_expiry_time%<permission>Gets the duration remaining on a temporary permission assigned directly to or inherited by the player.
%luckperms_group_expiry_time%<group name>Gets the duration remaining on a temporary group membership assigned directly to the player.
%luckperms_inherited_group_expiry_time%<group name>Gets the duration remaining on a temporary group membership assigned directly to or inherited by the player.

Merhaba papi ecloud download luckperms yaptınızmı? Veya grup adını nereye yazdınız?

Merhaba papi ecloud download luckperms yaptınızmı? Veya grup adını nereye yazdınız?
%luckperms_group_expiry_time_<groupname>% burda olduğu gibi sona yazdım sorun şu ki bu tür şeylerde pek bilgim yok bana çalışacağını düşündüğünüz bir skript veya ne yapmalıyım iletebilir misiniz

%luckperms_group_expiry_time_<groupname>% burda olduğu gibi sona yazdım sorun şu ki bu tür şeylerde pek bilgim yok bana çalışacağını düşündüğünüz bir skript veya ne yapmalıyım iletebilir misiniz

Merhaba, bahsettiğiniz tutucuları kullanabilmek için şu adımları takip edin:

1- PlaceholderAPI eklentisine ihtiyacınız var, indirin.
2- Eklentiyi indirdikten sonra;
https://luckperms.net/wiki/Extensions gerekli olan eklenti bu sitede verilmiştir, zaten hemen karşınıza download butonu çıkar.
3- İndirdikten sonra ve daha önce bahsettiğim PlaceholderAPI eklentisini sunucunuza yükleyip çalıştırın.
4- Daha sonra PlaceholderAPI klasöründe yer alan Extensions klasörüne indirdiğiniz LucpermsExtension addonu koyun ve sunucunuzu yeniden başlatın.

Moderatör tarafından düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl