Çözüldü LuckPerms, sunucu kapanma problemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DangerYusuf

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
77
Minecraft
DangerYusuf

Discord:

DangerYusuf#6617

Merhaba, PermissionsEx plugininin desteğinin kesilmesi üzerine LuckPerms pluginine geçiş yapmak istedim fakat bir sorunla karşılaştım.

LuckPerms plugini yüklendiğinde konsolda şu hata belirip tüm pluginler devre dışı kalıyor ve sunucu kapanıyor.
Screenshot-2.png

Aramızda bu problemin çözümünü bilen kişiler varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum, şimdiden teşekkürler.

Sunucunun log dosyasını tam olarak atabilir misin?

Merhaba, yanıtınız için teşekkürler fakat PermissionsEx plugini silinmiş durumda ayrıca LuckPerms plugini içerisinde permissions.yml bulunmuyor.
baslat.bat alanına gelip birde oraya bakın hocam.

Bahsettiğiniz permissions.yml'nin içi her zaman boş oluyor, yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim.
Hocam permissions.yml diye bir dosya sıkıntı çıkartıyor onu bulmanız lazım :D

Hocam permissions.yml diye bir dosya sıkıntı çıkartıyor onu bulmanız lazım :D
Demek istediğiniz şeyi anladım, galiba ben size anlatamıyorum permissions.yml içerisinde hiç bir yazı bulunmuyor ve silincede herhangi bir etki göstermiyor sadece konsola gelen yazı yok oluyor onun dışında herhangi bir düzelme yok.

Yardım etmeye çalıştığınız için teşekkür ederim problemi authme'yi güncelleyerek ortadan kaldırdım, veya öyle sanıyorum eğer problemi yaşayan olursa bu adımları deniyebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl