Çözüldü luckperms rütbe isimlerinde küçük harf sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zKillerPT53

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
14
Merhaba, ben sunucumda GroupManager kullanıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı LuckPerms pluginine geçiş yapmak zorunda kaldım. LuckPerms Migration eklentisini kullanarak rütbeleri LuckPerms'e taşıdım fakat rütbelerin baş harfleri küçük kaldı ve değiştiremiyorum. Tab ve ChatFormat eklentileri ile sohbet ve tab üzerinde bunları düzelttim fakat TitleManager eklentisinde değiştiremiyorum. Bunu LuckPerms üzerinde değiştirme imkanım var mı? ya da TitleManager üzerinden ilk harflerini büyültebilir miyim?

Şimdiden Teşekkürler

Konuyu farketmeden yanlış kategori üzerinden açmışım, üzgünüm.

Merhaba, ben sunucumda GroupManager kullanıyordum fakat bazı sebeplerden dolayı LuckPerms pluginine geçiş yapmak zorunda kaldım. LuckPerms Migration eklentisini kullanarak rütbeleri LuckPerms'e taşıdım fakat rütbelerin baş harfleri küçük kaldı ve değiştiremiyorum. Tab ve ChatFormat eklentileri ile sohbet ve tab üzerinde bunları düzelttim fakat TitleManager eklentisinde değiştiremiyorum. Bunu LuckPerms üzerinde değiştirme imkanım var mı? ya da TitleManager üzerinden ilk harflerini büyültebilir miyim?

Şimdiden Teşekkürler
Rütbelerin prefix permissionlarından düzeltmen gerekiyor sanırım

bir örnek gönderebilirsen sevinirim.
1643906781118.png

Oradaki 100 işareti prefixin ağırlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl