Çözüldü LuckPerms Plugini F5'e Basınca İsmimin yanında [Kurucu] Yazmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Pozisch

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
Minecraft
Batussch
İlk öncellikle merhaba.Luckperms plugini kullanıyorum.Herşeyi hallettim chatte ismimin yanında [Kurucu] Yazıyor ama F5 Basınca sadece ismim yazıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim. Aynı alttaki resimdeki gibi gözüküyor.
1710064821605.png

nametagdan bahsediyorsun sanırım tab plugininden kullanıyorsan prefix vs ayarlaman lazım

"/tab nametag preview" komutunu dener misin.

Tagları yapmak için LuckerPerms pluginini kullanıyorum.Tab plugini olarakta (Tablist) Pluginini kullanıyorum.

NameTagEdit kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz, fakat siz normalde adınızı göremezsiniz; görmenizi sağlayan şey client'dır.
Ben TL Legacy kullanıyorum:
wqee.png

Bakın, benim adım gözükmüyor. Eğer sadece test etmek istiyorsanız, başka bir oyun daha açıp; sunucuya girip kendi adınıza bakabilirsiniz.

NameTagEdit kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz, fakat siz normalde adınızı göremezsiniz; görmenizi sağlayan şey client'dır.
Ben TL Legacy kullanıyorum:
Ekli dosyayı görüntüle 237065
Bakın, benim adım gözükmüyor. Eğer sadece test etmek istiyorsanız, başka bir oyun daha açıp; sunucuya girip kendi adınıza bakabilirsiniz.
Eğer TAB eklentisini kullanıyorsa, belirttiğim komudu kullanarak kendi isminin nametagini görebilir.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl