Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar. Vip gruplarına "meta.username-color.red" bu metayı permission olarak veriyorum fakat hala default oyuncusunun prefixindeki renk kodunu alıyorlar. Yardımcı olabilecek var mı nasıl vermem gerekiyor.
Prefix için ben bunu kullanıyorum. "prefix.70.&5VIP &d" 70 olan yer öncelik numarası. Yetkine göre düzeltirsin o kısmı. "&5VIP" kısmı prefix olarak gözüküyor. "&d" kısmı ise oyuncunun adının rengi oluyor.
Prefix için ben bunu kullanıyorum. "prefix.70.&5VIP &d" 70 olan yer öncelik numarası. Yetkine göre düzeltirsin o kısmı. "&5VIP" kısmı prefix olarak gözüküyor. "&d" kısmı ise oyuncunun adının rengi oluyor.
dediğim sıkıntıyı ben weight ile çözdüm ihtiyacı olan arkadaşlar o şekilde çözebilir. Tek rank kullansaydım eğer dediğin oluyor fakat çift rank birden verdiğin için buna olanak sadece weight sağlıyor.