Çözüldü luckperms mesela bi tagı öbür taglara baglatmak istiyorum groupmanager gibi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emri12emirp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emri12emirp

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
merhabalar groupmanagerde bi atıyorum bi grubukurucu yetkisinide baglamak vardı bunu luckperms içinde yapabilirmiyiz?

grupların olduğu yerdeki dosyaları açıp hangisin hangisine bağlamak istiyorsan örneğin ultravipi mega vipe bağlayacağım ultravipi açıp
parents:
- megavip
bu kısmı böyle yapman gerek

grupların olduğu yerdeki dosyaları açıp hangisin hangisine bağlamak istiyorsan örneğin ultravipi mega vipe bağlayacağım ultravipi açıp
parents:
- megavip
bu kısmı böyle yapman gerek
grupların oldugu kısım nerede?

Diyelim VIP'i VIP+'a bağlamak istiyorsunuz, "lp group vip+ permission set group.vip" Şeklinde yapabilirsiniz yani vip+ grubu vip grubundaki özellikleri kullanabilicek. "vip+" kısmını, yetkiyi kapsıyıcak grup ismini yapıcaksınız. "group.vip" kısmınıda da yetkilerin kullanılıcağı grup ismini yapıcaksınız. Umarım anlamışsınızdır :D

Diyelim VIP'i VIP+'a bağlamak istiyorsunuz, "lp group vip+ permission set group.vip" Şeklinde yapabilirsiniz yani vip+ grubu vip grubundaki özellikleri kullanabilicek. "vip+" kısmını, yetkiyi kapsıyıcak grup ismini yapıcaksınız. "group.vip" kısmınıda da yetkilerin kullanılıcağı grup ismini yapıcaksınız. Umarım anlamışsınızdır :D
hemen deniyorum

Eğer olmaz ise, oyun içinden "lp editor" komutunu kullanarak çıkan siteye girip; "Groups" kısmına gelip, permlerin koyalanacağı gruba girip, permleri seçip, "Copy" butonuna basarak özelliklerin aktaralıcağı grubu seçebilirsiniz.

eyw konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl