Çözüldü LuckPerms ile yetki süresi düzenleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thewagno

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
18
Minecraft
thewagno

Discord:

thewagno

Proxy sunucumda mevcut olan bir yetkiyi süreli olarak bir oyuncuya verdiğim zaman tekrardan üstüne ek olarak o yetkiye süre eklemek istiyorum, eğer örnek verecek olursam 30 günlük verilmiş olan haydut yetkisinin üstüne oyuncuya tekrardan 30 gün haydut yetkisi eklemek istiyorum ancak bunu mevcut kalan süresinin üstüne ekleyerek gerçekleştirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var ise müteşekkir olurum.
(Velocity kullanmaktayım)

merhaba

/lp user isim parent addtemp haydut 1d

Bu yetki grubu daha önceden mevcut olduğu için üstüne süre eklemesi yapmıyor
yetkisini kaldırın yeni yetki verin /lp user isim parent info süresine bakın
/lp user isim parent addtemp vip 1h tekrardan verin

Proxy sunucumda mevcut olan bir yetkiyi süreli olarak bir oyuncuya verdiğim zaman tekrardan üstüne ek olarak o yetkiye süre eklemek istiyorum, eğer örnek verecek olursam 30 günlük verilmiş olan haydut yetkisinin üstüne oyuncuya tekrardan 30 gün haydut yetkisi eklemek istiyorum ancak bunu mevcut kalan süresinin üstüne ekleyerek gerçekleştirmek istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek birisi var ise müteşekkir olurum.
(Velocity kullanmaktayım)
Sonuna accumulate eklemelisiniz.
Verdiğiniz örneğe göre: /lp user oyuncuismi parent addtemp haydut 30d accumulate

Sonuna accumulate eklemelisiniz.
Verdiğiniz örneğe göre: /lp user oyuncuismi parent addtemp haydut 30d accumulate
Yanıtınız için teşekkür ederim, aradığım cevap buymuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl