Hersscher#6473
Selamlar , dostum öncellikle nerede sıralamak istediğini belirtmelisin eğer dediğin kısım tabloda ise nametagedit pluginini kullanabilirsin. fakat bu plugin bir tık eskidi onun yerineLuckperms ile çalışan 1.18.2 ye özel bir rankup plugini arıyorum yardımcı olabilir misiniz? Bir de luckpermste rütbeleri ayarladım ancak sıralamaya nasıl koyucağım seviye 10 seviye 2 den daha önce öyle düşünün
uzun süre mesaj gelmeyince tab pluginini indirdim onun içindede ayarlayabilir miyim? Şuan baya araştırmayla uğraşıyorumSelamlar , dostum öncellikle nerede sıralamak istediğini belirtmelisin eğer dediğin kısım tabloda ise nametagedit pluginini kullanabilirsin. fakat bu plugin bir tık eskidi onun yerinebu plugine göz atabilirsin burada bulunan groups belgesine girerek halledebilirsin yapamazsan yazman yeterli.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dipnot: Aslında luckperms rank pluginlerinde sıkıntı çıkarmıyor ama ben öneride bulanayımbu en iyi ve en stabil çalışan rank pluginiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tab plugini ile çözdüm sanırım çok oyuncu girmeden deniyemiyeceğim kesin o yüzden bir de tab pluginin scoreboardını kullanıyorum scoreboardda istediğimi nasıl gösterebilirimSelamlar , dostum öncellikle nerede sıralamak istediğini belirtmelisin eğer dediğin kısım tabloda ise nametagedit pluginini kullanabilirsin. fakat bu plugin bir tık eskidi onun yerinebu plugine göz atabilirsin burada bulunan groups belgesine girerek halledebilirsin yapamazsan yazman yeterli.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
dipnot: Aslında luckperms rank pluginlerinde sıkıntı çıkarmıyor ama ben öneride bulanayımbu en iyi ve en stabil çalışan rank pluginiDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Hersscher#6473
Scoreboardda tam olarak neyi göstermek istiyorsun anlayamadım biraz daha konuyu açar mısın?tab plugini ile çözdüm sanırım çok oyuncu girmeden deniyemiyeceğim kesin o yüzden bir de tab pluginin scoreboardını kullanıyorum scoreboardda istediğimi nasıl gösterebilirim
mesela yurtdışından towny plugini satın aldım ancak mesela kasaba oluşturdum diyelim bu kasaba ismini lonca ismi gibi nasıl gösterebilirim sonra mesela bugün 23/05/2022 bunları nasıl scoreboardda gösterebilirimScoreboardda tam olarak neyi göstermek istiyorsun anlayamadım biraz daha konuyu açar mısın?
Hersscher#6473
bana kullandığın scoreboard pluginini atarsan söyleyebilirimmesela yurtdışından towny plugini satın aldım ancak mesela kasaba oluşturdum diyelim bu kasaba ismini lonca ismi gibi nasıl gösterebilirim sonra mesela bugün 23/05/2022 bunları nasıl scoreboardda gösterebilirim
bana kullandığın scoreboard pluginini atarsan söyleyebilirim
Hersscher#6473
Öncellikle /papi ecloud download Servertime yazarak bu placeholderi kurunuztıkla şimdiden teşekkürlerDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
powerranks plugininde rank atlamak için "oynama süresi, taş kırma gibi şeyler isteyebilir miyim ?Selamlar , dostum öncellikle nerede sıralamak istediğini belirtmelisin eğer dediğin kısım tabloda ise nametagedit pluginini kullanabilirsin. fakat bu plugin bir tık eskidi onun yerinebu plugine göz atabilirsin burada bulunan groups belgesine girerek halledebilirsin yapamazsan yazman yeterli.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
maadenci
O eklenti bunu destekliyor mu bilmiyorum lakin Skript ile yapılabilir. :;ppowerranks plugininde rank atlamak için "oynama süresi, taş kırma gibi şeyler isteyebilir miyim ?
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!