Çözüldü LuckPerms Her Gruba Ayrı Yazı Rengi Ayarlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JuggerX

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Minecraft
Cloxdie
Merhaba herkese,
Ben GroupManager ve PermissionsX yerine LuckPerms pluginini kullanıyorum. Her gruba ayrı yazı rengi ayarlamak istiyorum ancak Türkiye de çok bilinip kullanılmadığı için bu konuda yeterli kaynak bulamadım. İngilizce kaynaklarda da pek bahsedildiğini görmedim. Ama yapan yabancı sunuculara rastladım. Hemen hemen essentialsx chat dahil denedim ama bir türlü her gruba ayrı yazı rengi ayarlayamadım. Bu konuda bilgisi olan ve nasıl yapıldığını bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba herkese,
Ben GroupManager ve PermissionsX yerine LuckPerms pluginini kullanıyorum. Her gruba ayrı yazı rengi ayarlamak istiyorum ancak Türkiye de çok bilinip kullanılmadığı için bu konuda yeterli kaynak bulamadım. İngilizce kaynaklarda da pek bahsedildiğini görmedim. Ama yapan yabancı sunuculara rastladım. Hemen hemen essentialsx chat dahil denedim ama bir türlü her gruba ayrı yazı rengi ayarlayamadım. Bu konuda bilgisi olan ve nasıl yapıldığını bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim.
Luckperm eklentisi essentialsx chat ile uyumlu degildir. "Bungee Chat" veya "VentureChat" eklentilerini kullanmanızı öneriyorum.

Luckperm eklentisi essentialsx chat ile uyumlu degildir. "Bungee Chat" veya "VentureChat" eklentilerini kullanmanızı öneriyorum.
Bungee Chat nasıl ayarlanıyor? Çalışması için BungeeCord yüklü olması mı gerekiyor? Bir dosya oluşturmadı çünkü.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

EssentialsChattaki gibi ayarlaması kolay bir plugin arıyorum daha çok. Hub kullanmadığım için bungee kurmam saçma olur. Ventureyide çok karışık buldum. Ne yapacağımı çözemedim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

EssentialsChattaki gibi ayarlaması kolay bir plugin arıyorum daha çok. Hub kullanmadığım için bungee kurmam saçma olur. Ventureyide çok karışık buldum. Ne yapacağımı çözemedim.

Son düzenleme:
ChatColor kullanabilirsin fakat hocam essentials da her yetkilere ait yazı türü var onların sonına mesrla örneğin &6[&4GROUP&6] &2%DISPLAYNAME &8==> &7 olursa sonu &7 olduğu için o rengi yazar ayarlı olduğu yetki hangisi ise

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl