Diocletianus
EssentialsX Chat denedin mi?Ben LuckPerms Kullanıyorm. ve Her Gruba Ayrı Sohbet Rengi Yapmaya Çalışıyorum Ama Başarısız LuckPerms Chat de Group-Formats Denedim Ama Yine Başarısız Sizlerden Bol Bol Yardım Bekliyorum
Bol Bol Yardım Bekliyorum
atom7627
Bak Arkadaşım Orda Denedim Diyorum.kullanarak kolayca bu istediğini yapabilirsin.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Denedim, ve Zaten LuckPerms EssentialsX Chat Desteklemiyor, LuckPerms Chat ile AyarlıyorsunEssentialsX Chat denedin mi?
Essentials Chat'e {prefix} {name} belirtmek yerine {DISPLAYNAME} belirtirsen luckperms yetkisinide k.isminide alıcaktır iyi forumlarBak Arkadaşım Orda Denedim Diyorum.
Denedim, ve Zaten LuckPerms EssentialsX Chat Desteklemiyor, LuckPerms Chat ile Ayarlıyorsun birde Sorunu Çözdüm ChatColor+ ile Konu Kilit
Diocletianus
Kardeşim bende LPC ile çok rahatlıkla yapabilirsin diyorum. Bu dediklerimden sorunun sende olduğunu anlaman gerekiyor.Bak Arkadaşım Orda Denedim Diyorum.
Denedim, ve Zaten LuckPerms EssentialsX Chat Desteklemiyor, LuckPerms Chat ile Ayarlıyorsun