Çözüldü LUCKPERMS HAKKINNDA BIR KAÇ SORU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan clipsocore
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.046
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clipsocore

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
55
Merhaba, Ben GroupManager kullaniýorum. Fakat LuckPerms Kullanmaya karar verdim.

Ama sorularım vae hepsini cevaplarsanız sevinirim.

1)
LuckPerm de mysql var, ve her oyunda aynı group oluyorsun. Ama Survivalda farklı rütbeler bar SkyBlock da farklı rütbeler var. Yani sadece vip vip+ mvip mvip+ rütbelerinde mysql baģlantisinin geçerli olması lazım.

2)
Ayarlar siteden yapılıyormuş, siteden değilde config gibi bir klasörden yapılmıyordu. Siteden saçma yapiliyorsada nasıl yapiliyor.yani ben bir kere indirdim. GroupManager aktarımı yaptım drekt siteden yapma.fln oldu bunu nasıl(sitedekini) nasıl klasore aktaririm.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Güncelll

GÜNCEL++++

Son düzenleme:
Merhaba, Ben GroupManager kullaniýorum. Fakat LuckPerms Kullanmaya karar verdim.

Ama sorularım vae hepsini cevaplarsanız sevinirim.

1)
LuckPerm de mysql var, ve her oyunda aynı group oluyorsun. Ama Survivalda farklı rütbeler bar SkyBlock da farklı rütbeler var. Yani sadece vip vip+ mvip mvip+ rütbelerinde mysql baģlantisinin geçerli olması lazım.

2)
Ayarlar siteden yapılıyormuş, siteden değilde config gibi bir klasörden yapılmıyordu. Siteden saçma yapiliyorsada nasıl yapiliyor.yani ben bir kere indirdim. GroupManager aktarımı yaptım drekt siteden yapma.fln oldu bunu nasıl(sitedekini) nasıl klasore aktaririm.

Güncelll

GÜNCEL++++
Oyun içinde /lp editor komutunu vererek linke gir ve paneli anla. Ayarlamalarını yaptıktan sonra kaydetme bölümü var. Oradan sana bir komut veriyor, verdiği komutu aynen oyun içerisinden ver; daha sonra güncelleme olacaktır.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

LP MySQL'ini diğer tüm bölümlerle birleştirmek zorunda değilsin. Her sunucun için ayrı veritabanı oluşturarak birbirinden ayrı tutabilirsin.

Dosyalardan ayarlama diye bir şey yok maalesef ama siteden editlemekte zaten çok zor değil. Halledilebilir kolaylıkta.

Ilk olarak normalde yardım etmeyi düşünmüyodum ama

Configden dbye bağladıktan sonra
server-name: Skyblock
gibi doldur boş bırakırsan tüm heryerde aynı permler geeçrli olur her sw için aynı db ama farklı server-name

ilk olarak dedigin global olay için zaten direk parent setlediginde artık tüm swlerde geçerli olcak
defaultu iki sunucu içinde aynı yap bence örnein factionda askyblock permi istemiyorsan perm verirken server kısmı vardır oraya Skyblock yazarsan o perm sadece skyda geçerli olur gibi gibi

global vip

lp user x parent set vip (süresiz onu sen ayarlarsın)

sunucuya özel rütbe

lp user x parent set vip skyblock

sunucuya özel perm

lp group default permission set askyblock skyblock

umarım anlamışsındır reis

permleri eklemek için lp editor kullanabilirsin
kfanı karışıtıroysa sadece o grubuun veya userin editorunu alabilirsin örn

lp editor (global)

lp user x editor (x oyuncusnun paneli)

lp group default editor (Default gurubunun paneli)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl