Skript Paylaşımı LuckPerms GroupManager Komutları skript'İ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Protocol

Oxygen Project
Elmaslar
149
Minecraft
ProtocolTR

Discord:

Protocol#1087

Merhaba MC-TR Sakinleri
Yaptığım skript çok basit bir skript.
Belki de bazılarınız gereksiz bulacak fakat paylaştığım paketlerden biliyorum ki
çoğu insan luckperms kullanmayı bilmiyor. " Bir çok tanıtımı var bunu neden kullansınlar" da
diyebilebilirsiniz ve hak veririmde fakat bende çok uzun zaman groupmanager kullandım ve
groupmanager'in komutları daha kısa ve akılda kalıcı geliyor.
Hem bilmeyenler hemde groupmanager komutlarını daha çok sevenler için güzel bir skript olduğunu düşünüyorum.
Eklenmesi gerektiğini düşündüğünüz başka komut varise belirtmeyi unutmayın.

Not: Çok fazla skript bilgim yok yada çok iyi de diyemem kendime, yararlı bulduğum için paylaşmak istedim.

Kod:
command mangadd [<text>]:
    permission: op
    trigger:
        if arg-1 is set:
            execute player command "lp creategroup %arg-1%"
            send "&aBaşarılı bir şekilde &f%arg-1% &agrubu oluşturuldu." to player
        else:
            send "&cGrub ismi girmelisiniz." to player

command manuadd [<text>] [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                execute player command "lp user %arg-1% parent set %arg-2%"
                send "&aBaşarılı bir şekilde, &f%arg-1% &aoyuncusuna &f%arg-2% &agrubu verildi." to player
            else:
                send "&cBir oyuncu ismi girmelisin." to player
        else:
            send "&cOyuncuya verilecek grubu belirtmelisin." to player

command manuaddv [<text>] prefix [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                execute player command "lp group %arg-1% meta setprefix %arg-2%"
                send "&aBaşarılı bir şekilde &f%arg-1% grubuna %arg-2% &aprefix'i eklendi."
            else:
                send "&cGörünecek prefixi belirtmelisin." to player
        else:
            send "&cPrefix girilecek Grub adını girmelisin." to player

command manuaddp [<text>] [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                execute player command "lp group %arg-1% permission set %arg-2%"
                send "&aBaşarılı bir şekilde &f%arg-1% &agrubuna &f%arg-2% &ayetkisi verildi." to player
            else:
                send "&cVerilecek yetkiyi giriniz." to player
        else:
            send "&cYetki verilecek Grubu giriniz." to player

command mangdel [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            execute player command "lp deletegroup %arg-1%"
            send "&aBaşarılı bir şekilde &f%arg-1% &agrubu silindi." to player
        else:
            send "&cGrup adı girmelisiniz." to players

command mangdelp [<text>] [<text>]:
    trigger:
        if arg-1 is set:
            if arg-2 is set:
                execute player command "lp group %arg-1% permission unset %arg-1%"
                send "&aBaşarılı bir şekilde, &f%arg-1% &agrubundan &f%arg-2% &ayetkisini sildin." to player
            else:
                send "&cSilinecek yetkiyi belirtmelisin." to player
        else:
            send "&cGrup ismi girmelisiniz" to players

Güzel bir skript,lp bilmeyenler için çok yararlı

Güzel bir skript,lp bilmeyenler için çok yararlı
Teşekkür ederim, bende aynı şekilde düşünerek yaptım ve skriptde de göründüğü luckperms komutları çok uzun skript bizlere alternatif sağlıyor.

başarılı skript olmuş ellerinize sağlık

Kod çok uzatılmış fonksiyon kullansaydınız keşke başarılar.

Dediğim gibi çok fazla skript bilgim yok, elimden geldiğince kodlamaya çalıştım.

Güzel skript olmuş ellerine sağlık

LP'ye gerek varmı bence yok ama plugin paketi alıp hiç lp bilmeyen insanlar için iyi olmuş.

LP'ye gerek varmı bence yok ama plugin paketi alıp hiç lp bilmeyen insanlar için iyi olmuş.
Zamanın da bende sizin gibi düşünüyordum fakat birçok luckperms tanıtımını gördükden sonra fikirlerim değişti. LuckPerms diğer pluginlerin kapsamadığı birçok özelliği kapsıyor, değerli yorumun için teşekkür ederim bende aynı şekilde bu tarz düşünüp paylaştım.

Böyle bir skripti sunucuya eklemek yerine 30dk lp araştırması yapsa zaten komutları öğrenir ve yavaş yavaş eli alışır.

Böyle bir skripti sunucuya eklemek yerine 30dk lp araştırması yapsa zaten komutları öğrenir ve yavaş yavaş eli alışır.
Ne kadar iyi anladınız bilemiyorum ama ben zaten gereksiz olduğunu ve çoğu insanın bilmediğini bilenlerinde elinin groupmanager komutlara alışık olduğunu belirttim. Yani tekrardan kötülemek için yorum yapmanıza gerek yoktu zaten ben anlatırken kendimin çok iyi olmadığımı ve skriptin gereksiz olduğunu düşündüğümü belirttim. Yani okumadınız sanırım, lütfen artık şu konuları okumadan yorum yapmayın.

1613481494671.png

Knk plugin paketi yapıp satan arkadaşlar varya he onların müşterisi rahat etsin diye kullanabilir.

GroupManager den luckperms'e geçenler için ilk zamanlar için çok yararlı olmuş başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl