Çözüldü Luckperms Default Group

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Amot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.024
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Amot

Ziyaretçi
Öncelikle Merhaba LuckPerms de Default grubu Oyuncu yapmak istiyorum ancak başaramadım şuanda paket yapıyorum ve bitmeden bu sorunu çözmem lazım LP'nin wikisinde baktım malesef yapamadım ancak yapılabildğinide gördüm kısacası herhangi bi oyuncunun grubu default değil Oyuncu olması lazım Yardımcı Olanlara ve Olmaya Çalışanlara Şimdiden Teşekkürler

grup oluştururken site üzerinde seçenek kısmı olması gerekiyor o kısımda default işaretlemelisiniz.

Aktarma değil default grup işaretleme demişsiniz... istediğiniz şey migration buyrun wikisi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Aktarma değil default grup işaretleme demişsiniz... istediğiniz şey migration buyrun wikisi

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
bende migration ile yaptımda sıkıntı şurda wikide yazdığı şeyi yaptığımda default group oyuncu olmadı
sadece oyuncu permlerine sahip oldu ve sunucuya yeni gelen bir kişi default yetkisinde idi ama dediğiniz gibi migrate yapmayıp direk lp ile yapsam daha iyi olucak sanırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl