The_Sepultura#8776
Merhaba, Ben Bi Lobi Paketi Yapıyorum Paketimde Bazı Ranklar Chatte Renkli Yapamıyorum Nasıl yapabilirim Yardımcı olurmusunuz
Texider
Dostum Zaten Onu Kullanıyorum Benim Dediğim Grouplara Rainbow Yazı Eklemeplugin ile yapabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
SonNefes23
Texider
animasyon olarak eklemek istiyorum dostum bunu denedim benEkli dosyayı görüntüle 199425
/lp group [grup adı] meta addprefix [öncelik] "&#[hex kodu][prefix adı]"
Bu şekilde yapabilirsiniz.Prefix adı yerine tek tek &#hex kodu A &#hex kodu D
admin şeklinde yapabilirisiniz.
SonNefes23
animasyon olarak eklemek istiyorum dostum bunu denedim ben
Texider
pluginlerle yapabilme şansımız varmı eğer varsa pluginin adı neLuckperms te animasyon özelliği bulunmamakta.
SonNefes23
pluginlerle yapabilme şansımız varmı eğer varsa pluginin adı ne
İbrahim#8285
İbrahim#8285
Merhaba TheKiller_Ahmet o attığınız plugin sadece tabı rainbow yapıyor chat deki gradient :DDeğerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buna bakabilirsin bunun dışında diğer pluginler ücretli bildiğim kadarıyla.
SonNefes23
Merhaba TheKiller_Ahmet o attığınız plugin sadece tabı rainbow yapıyor chat deki gradient :D
İbrahim#8285
merak ettim şimdi :<3:Dediğim gibi ücretli pluginler ile yapılabilir. Arkadaş belirtseydi ücretlisini eklerdim. :D
Texider
söylermisin pluginin adınıDediğim gibi ücretli pluginler ile yapılabilir. Arkadaş belirtseydi ücretlisini eklerdim. :D
SonNefes23
Color deluxe +söylermisin pluginin adını
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!