Çözüldü luckperms chat açıksa oraxen betterranks çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adam Smasher

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
oraxen betterranks'ı luckperms chat ile bağlamaya çalışıyorum prefix'i geç açıksa chatta bile görünmüyor mesela :owner:'ı deniyorum Çalışmıyor ama lpc kapalıysa :owner: yazdığım zaman direkt çalışıyor
1706725439451.png

Konsolda vs. hata alıyor musunuz? Alıyor iseniz buraya atın. Birde sunucu sürümünüz ve LPC sürümünüz nedir?

konsolda hata yok lpc sürümü:3.6.0 minecraft sürümü:1.20.4

Birde Ücretsiz oraxen desdekli Scoreboard ve tab plugini öneriniz var mı?

1706733059144.png

Son düzenleme:
Birde Ücretsiz oraxen desdekli Scoreboard ve tab plugini öneriniz var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 235064
Hocam Oraxen, PAPI destekliyor ise herhangi bir tane scoreboard kullanabilirsiniz. LPC'de ki olayı anlayamadım. Bunu bir Oraxen'in Discord sunucusuna sorarsan daha sağlıklı olur. Belki aynı hata ile karşılaşmış birileri olabilir. Birde oraya sor derim.

Oraxen için bu tarz rank görünümlerinin özelleştirmeleri var anladığım kadarıyla. Lpc ile bu yüzden uyumlu olmuyor olabilir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Buradaki gibi

Not: Bununla ilgili olmayabilirde sadece tahmin.

Peki Hangi Placeholderları yüklemem gerekir lpc yerine essentials'i denedim ondada olmadı şuan hatanın placeholder lardan ötürü olduğunu düşünmeye başladım

Onla ilgili olduğunu düşünmüyorum. ama yinede vault placeholderını yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Merhaba, Konunuz 1 haftadan fazla bir süredir etkileşim almamaktadır. Konu ile bir işiniz kalmadıysa veya sorununuz çözüldüyse bu durumu belirtmenizi rica ediyoruz. Aksi halde konunuz 24 saatin sonunda kilitlenip arşive taşınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl