Çözüldü LuckPerms BungeeCord ayarı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aBozdaG

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
16

Discord:

aBozdaG#0532

Arkadaşlar şimdi benim bir sorunum var. Şuanda bir sunucu geliştirme aşamasındayım.

Önceden LuckPerms eklentimi sadece ana sunucumda kullanıyordum ve herhangi bir sorunumda yoktu. Yasaklanan oyuncuları, VIP yetkisine sahip oyuncuları, sıralamalar gibi olayları web siteme entegre etmek için LuckPerms'i BungeeCord sunucuma ekledim ve MySQL bağlantısı yaptım.

Şimdi sorum şu. Skyblock sunucumda bir oyuncu rütbe atladığı zaman bunu nasıl Bungee sunucusuna yaptırabilirim. Yapmak istediğim şeyi daha da açayım. Mesela Skyblock ve Survival sunucum var. Örnek olarak RVIP+ yetkisinin içine iki sunucu içinde yetkiler ekleyeceğim ve server.skyblock, server.survival yöntemleriyle yönlendirme yapacağım.

Bir oyuncum Skyblock sunucumda rütbe atladığındada mesela Elmas-II rütbesine ve essentials.kits.elmas2 yetkisine sadece server.skyblock kısmında sahip olacak.

Biliyorum fazla kafa şişirdim fakat istediğim şeyin daha rahat anlaşılması için bu kadar detay verdim.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Luckpermsi her sunucunuza kurun ve hepsini aynı mysql veri tabanına bağlayın. Bungeecord kurmanızı önermiyorum.
Öyle yaparsam tüm sunucularda yetkililere, vip oyunculara ayrı ayrı yetki vermem gerek. AdvancedBan'ı da tüm sunuculara kurmam gerekir hem webhosting'imde hemde vds'imde kaynak kullanımı artar.

Çözüldü kilit.
AdvancedBan ve LuckPerms eklentilerini BungeeCord'a kurdum ve MySQL bağladım.
Diğer sunucularada LuckPerms kurdum ve MySQL bağladım.

Yetki verirken yazdığım şey: /lp user oyuncuismi group set grupadı sunucuadı

Yapacak arkadaşlar BungeeCord dışındaki sunucuların LuckPerms dosyasına girip server kısmını sunucuadı olarak yapıp yukarıdaki komutu kullanarak sunucuya özel yetki verebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl