takendisiyim
linux_yt
tab pluginini kullanıyorumLuckperms kendi başına tab veya sohbette prefix göstermez, kendisi sadece yetki yönetme aracıdır, tab için bir eklenti kullanıyor musunuz
linux_yt
Kurulu diye hatırlıyorum ama eve geçtiğimde bakarımmerhaba öncelikle iyi forumlar dilerim. Sunucunuzda prefixlerin gözükmesi için paper veya spigot sunucunuzaKurmanız gerekmektedir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linux_yt
hala aynı sanırım luckpermsin spigot sürümünü kullancam yinede önerin için teşekkürlermerhaba öncelikle iyi forumlar dilerim. Sunucunuzda prefixlerin gözükmesi için paper veya spigot sunucunuzaKurmanız gerekmektedir.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
linux_yt
mysql ile veri tabanı yapmaya çalışdım ama tabıda veri tabanına bağladığımda hala aynı sorundu ama busefer luckpermsin spigot versiyonuda aynı sorundaydıveritabanı bağlantısı yapmanız gerekmektedir. İnternette bulunabilir kolayca (aklıma şimdi geldi kusura bakmayın)
takendisiyim
linux_yt
tamam mysql i bağladım ve prefixler gözüküyor ama üzücü olan bu tüm roller için yani bazı rollerde mesela lobi sunucusunda oyuncu olarak gözükürken towny sunucusunda nasıl halk gösteririm yada böyle bişey mümkünmü?muhtemelen luckperms veritabanına doğru şekilde bağlanılmadığı için sıfır varsayılan luckperms ayarlarına dönmüş, tab ve sohbet ise sıfır luckperms'de prefix olmadığı için onlar da prefix göstermemiş, luckperms'i doğru şekilde veritabanı ve bungee bağlarsanız sorun çözülecektir, tab vb. veritabanına bağlamanız gerekmiyor
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!