Çözüldü LuckPerms Bungee Prefixleri Tabda Gözükmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Linux MC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 611
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Linux MC

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
17
Minecraft
linux1827

Discord:

linux_yt

Merhabalar minecraft bungeecord sunucum için kurduğum LuckPerms Bungeenin prefixleri tabda gözükmüyor spigot sunucularımada yükledim luckpermsi ondan ayarladığımda gözüküyor ama luckperms bungee den yaptığımda gözükmüyor yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Luckperms kendi başına tab veya sohbette prefix göstermez, kendisi sadece yetki yönetme aracıdır, tab için bir eklenti kullanıyor musunuz

Tab eklentisinde tab ve tag prefixleri doğru girilimi acaba

girili sadece luckperms bungeecord da oluyo norma lspigot sunucularımda yüklü olanı denediğimde sorun çıkmıyor

1744190770022.webp

Tab eklentisi kullanıyorsunuz ve tab da prefix görünmüyor mu ?

merhaba öncelikle iyi forumlar dilerim. Sunucunuzda prefixlerin gözükmesi için paper veya spigot sunucunuza
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Kurmanız gerekmektedir.

veritabanı bağlantısı yapmanız gerekmektedir. İnternette bulunabilir kolayca (aklıma şimdi geldi kusura bakmayın)

veritabanı bağlantısı yapmanız gerekmektedir. İnternette bulunabilir kolayca (aklıma şimdi geldi kusura bakmayın)
mysql ile veri tabanı yapmaya çalışdım ama tabıda veri tabanına bağladığımda hala aynı sorundu ama busefer luckpermsin spigot versiyonuda aynı sorundaydı

muhtemelen luckperms veritabanına doğru şekilde bağlanılmadığı için sıfır varsayılan luckperms ayarlarına dönmüş, tab ve sohbet ise sıfır luckperms'de prefix olmadığı için onlar da prefix göstermemiş, luckperms'i doğru şekilde veritabanı ve bungee bağlarsanız sorun çözülecektir, tab vb. veritabanına bağlamanız gerekmiyor

muhtemelen luckperms veritabanına doğru şekilde bağlanılmadığı için sıfır varsayılan luckperms ayarlarına dönmüş, tab ve sohbet ise sıfır luckperms'de prefix olmadığı için onlar da prefix göstermemiş, luckperms'i doğru şekilde veritabanı ve bungee bağlarsanız sorun çözülecektir, tab vb. veritabanına bağlamanız gerekmiyor
tamam mysql i bağladım ve prefixler gözüküyor ama üzücü olan bu tüm roller için yani bazı rollerde mesela lobi sunucusunda oyuncu olarak gözükürken towny sunucusunda nasıl halk gösteririm yada böyle bişey mümkünmü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl