Çözüldü Luckperm yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Callen0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Discord üzerinden benimle iletişime geçer misiniz?

Luckperm de grupları vs. oluşturdum taglar vs değişiyor fakat verdigim hiçbir perm işlemiyor sebebi ne olabilir
skript ile yazdıgım kodlarla op olmadan çalışmıyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
  1. Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    .
  2. Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    . Bu, hangi izinlerin eksik olduğunu anlamanıza yardımcı olabilir.
  3. Grup İzinlerini Kontrol Edin: Varsayılan grup için çok az veya hiç izin vermemeniz gerektiğini unutmayın. Örneğin, essentials.chat, help, einfo, msg gibi temel izinler verebilirsiniz.
    Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
    .
Eğer bu adımlar sorunu çözmezse, LuckPerms’in GitHub sayfasında daha fazla destek bulabilirsiniz. Ayrıca, Skript ile yazdığınız kodların OP olmadan çalışmaması, genellikle verilen izinlerin yeterli olmamasından kaynaklanır. Skript’inizde kullanılan komutlar için gerekli izinleri verdiğinizden emin olun.

Konsol loglarınızda özel bir hata mesajı göremiyorum, ancak yukarıdaki adımlar sorununuzu çözmede yardımcı olabilir.

KONU KİLİT TEŞEKKÜRLER <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl