Çözüldü Luckperm Perm Var Ama LPC De Çalışmıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan boran3q
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 307
  • Etiketler Etiketler
    lpc
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boran3q

Lapis Niye Mavi?
Elmaslar
262

Discord:

ikincielkralliklariseth

başlıkdada gördügünüz gibi luckpermde örnegin kurucu adında bir grup açıyorum lpc de kurucu ile yapınca çalışmıyor sadece İsmim: mesaage olarak geliyor ama ben degiştirmiştim

Ekli dosyalar

LPC'nin LuckPerms ile doğru çalışması için PlaceholderAPI eklentisinin kurulu olması gerekir. Eklentinin olduğuna emin misin?

LPC'nin LuckPerms ile doğru çalışması için PlaceholderAPI eklentisinin kurulu olması gerekir. Eklentinin olduğuna emin misin?
placeholder api kruulu ve papi ecloud download luckperms yazıp yükldikden sonra papi reload yazdım hala çalışmıyor luckperms ve lpc doğru çalısıyor

başlıkdada gördügünüz gibi luckpermde örnegin kurucu adında bir grup açıyorum lpc de kurucu ile yapınca çalışmıyor sadece İsmim: mesaage olarak geliyor ama ben degiştirmiştim
kurucu: "&4Kurucu &c{name} §8» &f{message}"

yazmadan önce başına 2 boşluk koyup dener misin

Eğer gruba özel bir prefix veya suffix ayarladıysan, şu komutlarla kontrol edebilirsin: /lp group kurucu meta info Eğer prefix veya suffix görünmüyorsa, aşağıdaki komutu kullanarak ekleyebilirsin: /lp group kurucu meta setprefix 100 "&cKurucu &7| " (Örnek olsun diye yaptım değiştirebilirsin.

LPC'nin sohbeti doğru biçimlendirmesi için config.yml dosyasında PlaceholderAPI'nin kullanıldığından emin olmalısın. LPC'nin config.yml dosyasını aç ve şu şekilde düzenle: chat-format: '%luckperms_prefix% %player_name%: %message%' Bu ayar LuckPerms’ten alınan prefix’i, oyuncu adını ve mesajı düzgün bir şekilde gösterir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl