[LTSURVIVAL] - [GüvenliTakas(trade)] - [Factions] - [7/24 Online] Play.LtsSurvival.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Zaten Yaramaza Maksat kır kır Olsun Diye dedim[DOUBLEPOST=1448041712,1448041664][/DOUBLEPOST]
Ve Ayrıca Server Bile Girmedim bu isimle gelip girerdim
Servere Girip Girmemen Umrumda Bile Değil Bu Kelimeleri Kullanmazsan Sevinirim Yoksa Kötü Sonuçlara Mal Olacak!

Bi güncel de benden olsun :P

başarılar dostum.

tm yaramaz sohbete gel

2.Orman açıldı !!

Kaptan ekşi bacak gemisi ile tüm okyanusları gezerek artık yerleşebilecek yer buldu !
zY9959.png

İyi akşamlar

G5aaRV.png

[DOUBLEPOST=1448136534,1448128510][/DOUBLEPOST]Web sitesi tamamdır market kısmı için daha bir tasarım yapmadım oda yakında bitecek bu arada şu şekilde
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
şeklinde girince garip bir ekran geliyor aslında onun bir adı vardı ama unuttum neyse her şeyi denedim neredeyse herşeyi olmadı bir çözümünü bilen varsa atarsa iyi olur :) ozamana kadar bu şekilde giriliyor
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
[DOUBLEPOST=1448186404][/DOUBLEPOST]
artık direk siteye bu şekilde bağlanılmakta satın al kısmı otomatik değil yakında otomatikleştircem buycraft kullanmak istemiyorum çünki... kötü eğğ kaka ve şusan satın al kısmı için herhangi bir tasarımda yapmadım ama yarın bitecek biraz sunucu ile uğraşacam artık...

Plugin Kodlatıp Sunucuda Oyuncuları Çeken Değişik Sistemler Kurdurabilirsin Biraz Daha Gayret İle Güzel Olabilir Başarılar.... (OlymposBT-Ccol34)

Plugin Kodlatıp Sunucuda Oyuncuları Çeken Değişik Sistemler Kurdurabilirsin Biraz Daha Gayret İle Güzel Olabilir Başarılar.... (OlymposBT-Ccol34)
Şu günler sunucu için uğraşmıyorum bir kaç işim var bunlar bitsin toparlayacam sonuçta sunucunun ilk ayı sunucunun hep ilk ayında genelde sorunlar olur öneriniz için teşekkürler bu arada[DOUBLEPOST=1448188577,1448188379][/DOUBLEPOST]
ve yakında PVE ve PVP sistemi gelecek

Bari Sunucuda 20 Kişi Falan Olsada Oyunun Tadını Çıkarabilsek :(

Oyuncular için Mesaj:
Merhabalar sunucumuz yakında 1 aylık bakıma girecektir sunucu
türü factions-survival-prison karışımı olacaktır baya güzel sistemler
eklenecektir kısacası evler ne olacak silinecek ama size daha iyi akıcı
bir deneyim yaşatacaz

VIP oyuncuların soracakları

Kitimiz nasıl olacak ? Kitiniz değişecektir sunucuya göre
Aldığımız VIP lerin süresi dondurulucak mı ? Evet ki verdiğiniz para boşa girmesin ne kadar gününüz kaldıysa okadar

İyi günler... @zRedDragon @Emirhan Doğan @EmreEge @Adenzu @Abdullah2323

Oyuncular için Mesaj:
bir deneyim yaşatacaz

Aldığımız VIP lerin süresi dondurulucak mı ? Evet ki verdiğiniz para boşa girmesin ne kadar gününüz kaldıysa okadar

Senden Şöyle Bir Sistem İsteğim Olacak.Her 1 Ayda Savaş Yapılsın , Bu Savaş Dünya Savaşı,Ülke Savaşı Olsun.Güzel Olabilir Bence.

Oyuncular için Mesaj:
bir deneyim yaşatacaz

Şey Acaba Faction Kısmında Benim Sunucumu Kullanmayı Ne Dersin? Birleştirirz Olurmu Acep Ikonia Gibi Olur :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl