[LTSURVIVAL] - [GüvenliTakas(trade)] - [Factions] - [7/24 Online] Play.LtsSurvival.com

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YaramazLimon

FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Elmaslar
279
YJyvvD.png

.....Sunucu özellikleri
....Ram:16GB
SunucuIP: Play.LtsSurvival.com
Slot:26 (Tutarsa artacak)
Sürüm:1.7.X-1.8.X
...........
OB5BVz.png
Sunucu açtığım zaman en fazla zorlandığım şeye geldik... hakkımızda kısmı hakkımızda anlata bileceğimiz fazla bir şey yok çünki bu ilk minecraft sunucumuz normalde sunucularımız şunlardı Arma3,ARK,ARK Survival games,CS:GO,Metin2,CS 1.6,Garrs's Mod,BF 3-4 normalde bizim ilk açacağımız sunucu SAOMC idi ama hemen bir an önce Minecraft sunucumuzuda açalım dedik ekipdeki bir kaç kişi SAOMC yapımına devam etti... bende dün gece saat 05:00'a kadar uğraşarak sunucuyu hazır hale getirdim yapıları beğenmeye bilirsiniz zaten değişecek.

..........
zY1YaO.png

Sunucunun açılmasını 4 gözle bekleyenlerin bir aralar özelden sorduğu soru zira hep aynı cevabı verdiğim için şuan sormayı bıraktılar iyi ettiler onlara verdiğim cevap: Öncelikle oyun tamamen değişecek kendi launcher'ı filan olucak bu ne demek baya bir şey değiştirilecek bunlar PVP sistemi filan olsun PVP sistemi animedeki gibi olacak karakteriniz uçacak kaçacak vuracak gibi belki biz bunu yaparken plugin bile kullanmayız 2 3 tane kullanırız sadece ama onun haricinde kendimiz kodladığımız mod'lar olacak ve skin değiştirmek için premium olmaya gerek yok çünki kendi Skin Customize sistemi olacak ve sunucu bu yüzden yapması uzun sürüyor.
İşte verdiğim cevap bu idi ki hala bu sunucu hakkında daha fazla bilgi vermiyecem çünki anlatırsam konunun yarısı SAOMC ile ilgili olur isteğe göre bunun hakkında konu açacağım ve şöle bir kıyakta yapacam isteyen böle bir sunucu açsın diye SAOMCServer.exe yi atacam neden jar değil exe aslında verdiğim şey bir program sunucuyu kendisi kuruyor map'ler hariç onları siz yapmalısınız birde hazır Launcher editlemesi kolay zaten.

................................
G5g5PN.png
Artık takas sistemi ile güvenli bir şekilde takas yapabilirsiniz artık yani şu yok gel spawndayım sen bana şeker kamışını ver ben sana elması atacam yok bu sistem ........................sayesinde artık kimse sizi kandıramaz/dolandıramaz

..........................
48381p.png
Factions sistemi sayesinde klan savaşları yapabilirsiniz ayın en güçlü klanı olana 10k verilmektedir ve ne kadar çok adam öldürürseniz power o kadar fazla olur power ne işe yarar claim atmanıza bunu yaptıktan sonra sizin klanınızdan olmayan ............................................kalenizi kıramaz... veya yapılarınızı

....................................
bYaYkG.png
Bu sistem Factions sistemine göre daha kolaydır bir kaç arkadaşınız olur onlarla
10x10 bir ev yapıp 10x10 bir claim atarsınız bu daha çok yaptığınız yapıları korumanızı sağlar claim'a birini eklemek isterseniz /trust oyuncu adı

........................................

.................................................................
Agvgnz.png

Acil desteğe mi ihtiyacınız var bana buralardan ulaşabilirsiniz
[email protected]
....Skype:dead.headtr
0LaLlR.png
Canınız sıkıldıysa skype'dan ulaşıp sizi ve diğer oyuncuları eğlendirebileceğimiz minigames yada farklı sistemleri söliyebilirsiniz mutlaka yaparız :)
..
J6M6qW.png
LEXEZa.png

rRaR6V.png

Warp Listesi
WEykdN.jpg

...Kit Listesi
3P3Ldr.jpg

......Vip Dilgi
p9azlq.jpg

Oyuncu Menu
RB4kqa.jpg

Son düzenleme:
Sunucu harika <3

LİMON APİ REHBER ARIYONMU APİ :p ŞAKA ŞAKADA BRO BOT SALDIRISI YAPIYORLAR![DOUBLEPOST=1447082245,1447079983][/DOUBLEPOST]Sunucuya Giremiyorum Modemime Res Attım Ve Haylen Bot Attack Diyor :(

LİMON APİ REHBER ARIYONMU APİ :p ŞAKA ŞAKADA BRO BOT SALDIRISI YAPIYORLAR![DOUBLEPOST=1447082245,1447079983][/DOUBLEPOST]Sunucuya Giremiyorum Modemime Res Attım Ve Haylen Bot Attack Diyor :(
Aynen bot saldırısı var whitelist açtık az sonra girebilirsin
bazı bizi çekemeyenler yapıyor
saldırıyı :) ilk günden 20 kişi olmuştuk

TRADE PL SİMİ BİLMİYORUM AMA İNGİLİZÇE :(

Hayırlı Olsun kanka başarılar

TRADE PL SİMİ BİLMİYORUM AMA İNGİLİZÇE :(
Yakında full türkçe olacak ve hatalar kalkacak 1 günde kurdum ne bekli10 ki ?[DOUBLEPOST=1447135189,1447135148][/DOUBLEPOST]
Hayırlı Olsun kanka başarılar
Saol aşqw (ciddiye alma ben öle biri değilim kezban takliti yapıyorum) saol kanka[DOUBLEPOST=1447136420][/DOUBLEPOST]Bulunması kolay easter egg eklendi
Ep08Ov.png
[DOUBLEPOST=1447137035][/DOUBLEPOST]Powerful Bros 'un sunucumuzdaki serisi

Videoda gördüğünüz gibi adamlara biraz yardım ettim kömür verdim birde dia kılıç ama sonradan geri aldım ve bazı hatalar vardı bunlar düzeltildi bende forumdada olduğu gibi ilk gün sunucuda trollük yaptım :D[DOUBLEPOST=1447142294][/DOUBLEPOST]Güneş batıyor mu doğuyor mu sizce
o9m7d9.png

Bizim milletin yapı yapma yeteneği (bana başka şeyleri andırıyor ama neyse)
l9D1Qr.png

Fotoğraf yarışması (buradaki fotoğraflar benim tarafımdan çekildi :p )
Fotoğraflar sunucu içinden çekilmelidir shaders kullanılmalıdır katılmak isteyenler bana ulaşsın dead.headtr
V67YQv.png

n2DrbM.png

vRD4a4.png
[DOUBLEPOST=1447142448][/DOUBLEPOST]@Celil53 @Pyme @zRedDragon @ImCihann (ImHai özentisi seni .s .s) @ImHai @bydemir06 sakal sakal ve daha çok sakal @Viski dombiş yanaklar @TechnicalSkin @KurtlarVadisindekiKurt @Emirhan Doğan @EmreEge[DOUBLEPOST=1447142505][/DOUBLEPOST]Sunucu kişi sayısı yakında 100 olacaktır ! niye şimdi değil çünkü çok üşeniyorum :p normalde ben kişi sayısı kısmına 60 yazacaktım yanlışlıkla 20'nin sadece sıfırını silip 6 koydum güya atmış yazdım zannediyorum bende

Son düzenleme:
Hayırlı olsun bakalım inşALLAH dilediğin gibi olur.

Gelicem knk. NASA'yı heçkliyom bir saniye.

Polisler peşimde şuan meşgulüm. Saat 7 lerde serverde olucam.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hayırlı olsun bakalım inşALLAH dilediğin gibi olur.
<3 qalp[DOUBLEPOST=1447166184,1447165754][/DOUBLEPOST]

Artık sunucumuz nitrado server listesinde gözükecektir (her iki sunucuda aynı aslında hem nitrado hem benim izmirdeki makine sadece reklamda işe yarar diye aldım nitradodan zaten her ikisindende aynı sunucuya bağlanıyorsunuz)
3PVOB0.png

Artık sunucumuz nitrado server listesinde gözükecektir (her iki sunucuda aynı aslında hem nitrado hem benim izmirdeki makine sadece reklamda işe yarar diye aldım nitradodan zaten her ikisindende aynı sunucuya bağlanıyorsunuz)[DOUBLEPOST=1447249700][/DOUBLEPOST]
Polisler peşimde şuan meşgulüm. Saat 7 lerde serverde olucam.

Sent from my iPad using Tapatalk

Aaaiiii eşek anırması gibi oldu :D[DOUBLEPOST=1447250330][/DOUBLEPOST]6 saniyede yaptım logoyu ne bekli10 ki ?
YJyvvD.png

Son düzenleme:
Faction Bölümü Açınca Haber Ver En Az 8 En Fazla 24 Kişilik Klan Kadromla Sana Para Kazandırarak GreenArmy(GA) Ve BloodHead(BH) Ve PowerSword(PS) Dev 3 Grup Klan Kadromuzla Serverinde Olacagız!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl