YaramazLimon
FORUMU BIRAKTI (GERI DONECEK)
Merhabalar sizi lanet olası ergenler @Emirhan Doğan ve diğer... @zRedDragon aşqw neyse burada bile şımardım gene asıl konuya gelelim şu bir kaç gündür sunucu ile gram uğraşmıyorum gidiyorum ark metin 2 cs:go cs 1.6 sunucularımla filan uğraşıyorum diğerleri ile uğraşmaya zaten gerek yok işte anlattığım gibi uğraşacak zamanım yok bu sebeple alım yapmaya karar verdim ama bu maaşsız... formlar hemen aşşağıda başvuru yapmak isteyenler yapsın ama şunu söliyeyim her hangi bir java bilginiz yoksa admin vede moderator olamazsınız rehber için hemen survıval sunucudaki temel şeyleri bilmelisiniz hem oyun içi konuşmanız resmi olmalı sırf bir adam sizi öldürdü diye mute atmamalı o neden bunları söleme gereği duydum böle olaylar çok neyse fazla konuştum dövün beni...
Admin
Adı:
Yaşı:
Hıyar seviyor mu : ( bu @Adenzu için )
Java Bilgisi : var / yok (test edileceksiniz doğruyu söleyin)
Konuşma tarzını : Samimi / AşırıSamimi / Resmi
Küfür edermisiniz : çok / az / hiç sadece bana küfür edene laf sokarım / diğer...
Kan grubunun : (şaka)
Türü : hayvan / insan / yemek (neden saçma sorular soruyorum bu forumda hayvanda var @Davşan insanda var @Moonstalker yemekde var @Adenzu ve bunlardan bir sürü... var
Diğer sorular skype da sorulacaktır
Rehber
Adı:
Abazamısınız: (kızmayın sormam gerekliydi)
Küfür edermisiniz:
Konuşma tarzınız:
Kendinizde güccük birine nasıl davranırsınız:
Din: (şaka)
Yaşı:
Oyun içi bilginiiz: ClaimAtma olsun Factions olsun vb.
Moderator
Adı:
yaşı:
java bilginiz:
konuşma tarzınız:
Küfür edermisiniz:
Oyun içi bilginiz
Bu arada Moderator ne yapar öncelikle şunu söliyeyim moderator rehberin bir üst seviyesidir yani rehber gibi oyunculara örnek olur onun dışında hack kullananları tesbit edip banlar vs.
Admin
Adı:
Yaşı:
Hıyar seviyor mu : ( bu @Adenzu için )
Java Bilgisi : var / yok (test edileceksiniz doğruyu söleyin)
Konuşma tarzını : Samimi / AşırıSamimi / Resmi
Küfür edermisiniz : çok / az / hiç sadece bana küfür edene laf sokarım / diğer...
Kan grubunun : (şaka)
Türü : hayvan / insan / yemek (neden saçma sorular soruyorum bu forumda hayvanda var @Davşan insanda var @Moonstalker yemekde var @Adenzu ve bunlardan bir sürü... var
Diğer sorular skype da sorulacaktır
Rehber
Adı:
Abazamısınız: (kızmayın sormam gerekliydi)
Küfür edermisiniz:
Konuşma tarzınız:
Kendinizde güccük birine nasıl davranırsınız:
Din: (şaka)
Yaşı:
Oyun içi bilginiiz: ClaimAtma olsun Factions olsun vb.
Moderator
Adı:
yaşı:
java bilginiz:
konuşma tarzınız:
Küfür edermisiniz:
Oyun içi bilginiz
Bu arada Moderator ne yapar öncelikle şunu söliyeyim moderator rehberin bir üst seviyesidir yani rehber gibi oyunculara örnek olur onun dışında hack kullananları tesbit edip banlar vs.