Bulundu ΛPΞX NETWORK | SR.MODERATÖR & MODERATÖR & REHBER ALIMLARI DEVAM EDİYOR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DeadGuard
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.436
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeadGuard

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
48
ΛPΞX NETWORK

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda açılmış olan hayatta kalma sunucumuza Sr. Moderatör, Moderatör, Rehber alımları vardır. Yetkili olarak alınacak kişiler alım formundan başvurup discord sunucumuza gelmeleri önerilir. Şartlar formda belirtilmiştir. Eğer formunuz kabul edilirse discord üzerinden iletişime geçilecektir, iyi günler.

DİSCORD ADRESİ
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Merhabalar başvurdum discord adresiniz varsa atınız geliyim.

IP Verirmisin Gelebilirim Admin Olmak İstiyorum Formuda Doldurdum Bana Burdan IP Atarsan Sevinirim

İnşallah bulursunuz aradğınız yetkiliy'i . Hayırlı " Cuma'lar " dileğiyle

Son düzenleme:
Merrhabalar, başvurdum fakat ip adresinizi bulamadım rica etsem atarmısınız adresi ?

Merhaba , ne zaman geri dönüş yapılıcak acaba ?

Sunucuya gelecekte neler katabilirsiniz diyor. Ben bu soruyu sunucuya girmeden cevaplayamam.

Gönderdim bakarsanız sevinirim. (Kabul edilirsem sevinirim.)

ben forumu doldurdum ama discord sunucunuza giremiyorm?

ben forumu doldurdum ama discord sunucunuza giremiyorm?
konuda doldurduktan sonra eger yeterlı gorulursenız size mesaj atılır yazıyor hocam . forumda sizin discordunuzu ısteyecek bi yer var orayı doldurduysanız sıze mutlaka ulaşırlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl