Çözüldü lpx yeterli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birden fazla aynı özelliği taşıyan plugin kullanman mantıklı olmaz, sunucuna yük bindirmiş olursun.

Önerebileceğim Eklenti Kombinasyonu:

1. Spartan AntiCheat (Hile Koruması)
2. ExploitFixer (EF) (Exploit Koruması)
3. LPX (LitePlayX) (Performans Optimizasyonu ve Temel Güvenlik)
4. Orebfuscator (X-ray Koruması)
5. AntiVPN (VPN/Proxy koruması)
6. CoreProtect (Blok Değişiklik Kaydı ve Geri Alma)
Bahsettiğim gibi bu kombinasyonla surlar inşa etmiş olursunuz

Vulcan cok da sağlam hile koruması değil gibi hocam ya bana göre Grim hiç görmedim denemedim. Vulcan kullanıyorum ama cok da destekli değil gibi
Spartan en kötü hile korumalarından birisi, Vulcan, Grim veya Polar dışında kullanmayınız, exploit için LPX kullanmanız yeterli

Vulcan ve Grim AC, ücretsiz türlerinin en iyisi olarak bilinmesine rağmen, kullanıcı konfigürasyon ayarlarını bilmiyorsa bu iki yazılım asla aynı anda kullanılmamalıdır. Bu durumda, paralı bir çözüme yönelmek daha iyi olur. Biraz pahalı olsa da size Polar'ı önerebilirim.

Vulcan cok da sağlam hile koruması değil gibi hocam ya bana göre Grim hiç görmedim denemedim. Vulcan kullanıyorum ama cok da destekli değil gibi
Değil zaten, tek başına neredeyse gram işlevi yok. Destek olarak matrixi satın aldım da koruma konusunda biraz daha rahatladım.

Spartan en kötü hile korumalarından birisi, Vulcan, Grim veya Polar dışında kullanmayınız, exploit için LPX kullanmanız yeterli
Spartan ramin içinden geçiyor ona verdiğim paraya lanet olsun.

Değil zaten, tek başına neredeyse gram işlevi yok. Destek olarak matrixi satın aldım da koruma konusunda biraz daha rahatladım.
Aşırı ve aşırı fazla kişiden duyduklarıma göre Matrix Sürekli yanlış ve hile olmayan şeylere vl/uyarı veriyor (false positive) gibi şeyler söylüyorlar Spark raporlarında baya matrixin deli gibi kaynak harcadığını da gördüm diğer optimize sunucularda. Kendiniz Memnun kalıyor musunuz sizden de duymak istiyorum.

Aşırı ve aşırı fazla kişiden duyduklarıma göre Matrix Sürekli yanlış ve hile olmayan şeylere vl/uyarı veriyor (false positive) gibi şeyler söylüyorlar Spark raporlarında baya matrixin deli gibi kaynak harcadığını da gördüm diğer optimize sunucularda. Kendiniz Memnun kalıyor musunuz sizden de duymak istiyorum.
Ayarlamayı yapmazsan normaldir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl