Çözüldü Lpc message-color

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alperenaygor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 539
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alperenaygor

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
3
Minecraft
DeathRain66

Discord:

DeathRain66

Merhabalar lpc ile mesaj rengi değiştirmekte sorun yaşıyorum. Luckyperms ile /lp group kurucu meta set "message-color" "&b" komudunu girdim /lpc reload çektim fakat hiçbir şekilde mesaj rengi değişmedi. Lpc ayarlarımda da hiçbir sorun gözükmüyor. Bilgisi olan birisi yazabilir mi?
1705333024681.png

1705333051276.png

Selam zamanında ben bu durumu yaşamıştım fakat çözümünü hatırlamıyorum. Bir plugin ile çakışıyordu sanırsam. Chatcolor olabilir.

Selam zamanında ben bu durumu yaşamıştım fakat çözümünü hatırlamıyorum. Bir plugin ile çakışıyordu sanırsam. Chatcolor olabilir.
chatcoloru ekledikten sonra ne yapmam gerek? chatcolor plugini zaten ekli

Çakıştığından bahsediyorum dostum eklemek yerine kaldırmayı dene. Tam emin değilim ama ben sorunumu çözerken o adımları uyguladığımı hatırlıyorum.

Komut ile yapmayın. config.yml içerisinden düzenleme yapın. Bu şekilde dener iseniz olacaktır.

Çakıştığından bahsediyorum dostum eklemek yerine kaldırmayı dene. Tam emin değilim ama ben sorunumu çözerken o adımları uyguladığımı hatırlıyorum.
Tamamdır hocam teşekkürler Chat-Color'u sildim düzeldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl