- Elmaslar
- 2.274
- Minecraft
- ILoveMaju09
Discord:
ilovemaju
Değerli görüşünüz ve yorumunuz için teşekkür ederizmmorpg sevmem ama ambiyans baya iyi. simdiden basarilar![]()

ilovemaju
Değerli görüşünüz ve yorumunuz için teşekkür ederizmmorpg sevmem ama ambiyans baya iyi. simdiden basarilar![]()

teknodev_mc
Umarım istediğiniz yere gelirsiniz güzel bir proje başarılar!mmo.lostsorrow.com.tr olarak sunucunun çıkışını yapıcaz ama şuan için hazır olmadan sunmak istemiyoruz beta bile değil alpha sürecinde hazırlıkları bitirmeden çıkartmak göstermek istemiyorum yoksa oyuncuyu bekleyen bir dizi sadece eğitim süreci ve bunları takip eden görsel bir şölen var açıkçası sinematik dışında hikayesi ve lore ile nabız tutucağımızı düşünüyoruz.
thejesterlossa
Umarız bir aksilik olmaz ve güzelce sunucuyu sunarızUmarım istediğiniz yere gelirsiniz güzel bir proje başarılar!
thejesterlossa
Biz yenilikten yanayız daha güzel olucağını, hikaye açısından lore içinde yer edinebilicek bir isim olarak kalması tarafından uygun görmüştük :(İsimden kaybediyor sadece (Akılda kalıcılık ve marka bilinirliği açısından)
Onum dışında başarılar dilerim![]()
thejesterlossa
Bunu da buraya atmıştım ah az izleniyor ama :(
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!