Şakayı Geçtik Güzel Bir Yoruma Değineceğim
Herkes, bir saniye durup şu videoya odaklansın Uzun zamandır geliştirilen bundan 7-8 ay öncesinden bildiğim ve tanıdığım dostumdur kendisi. Bazı olaylar sürecinde proje sona ermişti ama daha sonradan tekrardan güzel bir iş çıkartarak proje yer yüzüne tekrar çıktı. Can dostum aylar süren sessizliği bozarak tekrardan güzel bir MMORPG Deneyimi yaşatmak için çalışmalara devam ediyor
Videoyu satır satır, kare kare inceleyerek görebilirsiniz ki :
A’dan Z’ye her şeyde muazzam bir vizyon var. O atmosferin derinliği sizi içine çekiyor, tasarımlar ve yaratıklar sanki başka bir dünyadan fırlamış gibi özgün. O skillerin akıcılığı, efektlerin kalitesi... Türkiye’de bu çıtayı bu kadar yukarı taşıyan çok fazla proje görmedim. Görsem bile ömrü 2 aydan kısa sürüp tozlu raflara kalktı.
Bu sadece bir video değil,
Türkiye’nin en iyi MMORPG’si olma yolunda atılmış en sağlam imzadır. Eski günleri yad ederken, bugün geldiğimiz bu nokta beni hem dostumu hem de sunucuda daha önce hiç oynamamış, kişiler için inanılmaz heyecanlandırıyor.
Bu emeğe, bu vizyona kayıtsız kalmayın. Bu yolculukta hep beraber dostlarınızla sevdiklerinizle yerinizi alıp, desteğimizi sonuna kadar hissettirelim. Bu proje sadece dostumun değil, herkesin farklı bir deneyim yaşayacağı bir proje olucak. Takipte kalın, bu ateşi hep birlikte sevdiklerinizle dostlarınızla keyfini çıkartarak harlayın!
Daha Görmediğiniz Duymadığınız Tanık Olmadığınız Çok Fazla Şey Var Çok Uzak Değil Çok Yakında Değil Önümüzdeki Zamanlarda Çok Daha Fazla Şeye Tanık Olacağınıza Söz Verebilirim Sizde Yerinizi Önceden Alarak Bu Güzel Projede kendinize Bir Koltuk Ayırtabilirsiniz
İyi Günler İyi Forumlar...