ÇözüldüLostSkywars Plugini

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BerkayMC2341

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Arkadaşlar size bir sorum olacaktı bu LostSkywars pluginiyle ilgili çok fazla problem yaşıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Sorunlarım:
1-Scoreboard'ı resmen ele geçirdi eski scoreboardı yoksayıp kendisini gösteriyor her dünyada(multiverse core ile oluşturulan)
2-Yere item atılmıyor
3-Armorstand yere koyulmuyor

Herhangi bir bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

1- Config içinde "scoreboard: true" olması lazım onu "false" yapın.
2- /rg flag __global__ item-drop allow
3- Bunun nedenini bilmiyorum. Engellenmiş olabilir.

Yanıtın için teşekkürler ancak yine birkaç sorum olacaktı.

Scoreboard config içinde değilmiş, lang.ymlnin içindeymiş. "scoreboards:" iki noktanın ardından false yaptım ve sorun çözüldü.
Ancak bu sefer de diğer tüm her şey bozuldu(Zümrüte sağ tıklayınca shop açılması,profilini görme vs.).Aynı zamanda ben bu skywars scoreboardını
sadece multiverse-core ile oluşturduğum "skywarslobi" dünyasında görmek istiyorum.

Çok fazla buglu bir plugin.Yani buglu derken plugin sanki server sadece skywars üzerine açılmış gibi davranıyor.Sanırım problemleri çözemessem başka bir skywars plugini yükleyeceğim.Skywars plugin öneriniz varsa yazarsanız beni mutlu etmiş olursunuz(Aynı zamanda skywars shopunu ayarlamak için neler yapılabilir biliyorsanız söyleyebilir misiniz?).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl