Çözüldü lost connection: You logged in from another location

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emreleyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.062
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emreleyn

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
19
Minecraft
Emreleyn

Discord:

Emre Coşkun#5918

Kod:
[18:39:36] [Server thread/INFO]: Emreleyn lost connection: You logged in from another location
[18:39:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting com.mojang.authlib.GameProfile*****,name=Emreleyn,properties={},legacy=false] (localhost/127.0.0.1:61921): §eYanlış ip adresi üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsun;
§f
§fGiriş yapmak için: §cplay.mineoloji.network

ipwhitelist plugini kullanıyorum bungeecordlarda true spigot.yml lerde
ama bu şekilde sunucuya girince beni atıyor ben denediğim zaman port üzerinden girmeyi kendimi kickletemiyorum o nasıl yapıyor acaba
kapatmam lazım beni oyundan attırtıyor

Kod:
[18:39:36] [Server thread/INFO]: Emreleyn lost connection: You logged in from another location
[18:39:36] [Server thread/INFO]: Disconnecting com.mojang.authlib.GameProfile*****,name=Emreleyn,properties={},legacy=false] (localhost/127.0.0.1:61921): §eYanlış ip adresi üzerinden giriş yapmaya çalışıyorsun;
§f
§fGiriş yapmak için: §cplay.mineoloji.network

ipwhitelist plugini kullanıyorum bungeecordlarda true spigot.yml lerde
ama bu şekilde sunucuya girince beni atıyor ben denediğim zaman port üzerinden girmeyi kendimi kickletemiyorum o nasıl yapıyor acaba
kapatmam lazım beni oyundan attırtıyor
Merhaba portunuz eğer 25567 gibi birşeyse portu 80000 gibi miktarlarda yapmanızı öneririm bulmak zorlaşır, size konu atıcağım orada olanları izleyebilirsiniz.

Çözülürse belirtiniz.

Merhaba portunuz eğer 25567 gibi birşeyse portu 80000 gibi miktarlarda yapmanızı öneririm bulmak zorlaşır, size konu atıcağım orada olanları izleyebilirsiniz.

Çözülürse belirtiniz.
çözüldü teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl