Paylaşım Lossa's İnn

LanisseLossa

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
45
Minecraft
TheJesterLossa

Discord:

thejesterlossa

Sorrow’un kalbinde yükselen eski bir taverna…
Maceracıların yollarının kesiştiği,
görevlerin duyulduğu,
sırların fısıldandığı,
ve kaderlerin şekillenmeye başladığı yer.
Bu dünyada herkes bir şey arar.
Güç. Ün. Servet. Ya da sadece hayatta kalmak.
Ama hangi yol seçilirse seçilsin…
Gerçek hikâye burada başlar.

Bundan 1-2 yıl öncesine kadar çok sevdiğim ve gerçekten başarılı bulduğum bir MMORPG sunucusuydu. Her şey gayet güzel, oyun keyfi üst düzeydi; fakat elimizde olmayan bazı aksaklıklardan dolayı proje sonlanmıştı. Şimdi eski dostumu yeniden buldum ve bu efsane projenin tekrar hayata geçeceğini öğrenince çok sevindim.

İnanıyorum ki yeni dönemde çok daha başarılı bir MMORPG olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Burası benim tarafımdan bizzat denenmiş, onaylanmış ve 'kalite sertifikalı' bir sunucudur. Açılışta herkesi bu güzel ortama bekliyoruz, 🌹

Bundan 1-2 yıl öncesine kadar çok sevdiğim ve gerçekten başarılı bulduğum bir MMORPG sunucusuydu. Her şey gayet güzel, oyun keyfi üst düzeydi; fakat elimizde olmayan bazı aksaklıklardan dolayı proje sonlanmıştı. Şimdi eski dostumu yeniden buldum ve bu efsane projenin tekrar hayata geçeceğini öğrenince çok sevindim.

İnanıyorum ki yeni dönemde çok daha başarılı bir MMORPG olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir. Burası benim tarafımdan bizzat denenmiş, onaylanmış ve 'kalite sertifikalı' bir sunucudur. Açılışta herkesi bu güzel ortama bekliyoruz, 🌹
Duydunuz adamı yakında ön gösterim sunucularında görürsünüz zaten şimdilik kemik tayfa toplamaya çalışıyoruz ama açılınca daha iyisini görüceksiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl