LorisNW.Keyubu.Com - [1.12/1.14] - Süt Inekleri - /papağan - Çift El PvP - 130 Adet Büyü - Coinler - Kasalar - 1.12 Tadı 16.10.2019 [+40] AKTIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende emek vererek alıntılayıp editliyorum. kolay işmi sanıyosun :D

@LavivaSurvival , resmen utanmadan birde diyorsun. Bazı insanlar sebepsiz yere iftira atarlar bazı insanlar çalarlar bir bitmediniz. Ulan sizin gibiler yüzüne gelişmiyor bu Türkiye

Peki güzel bir soru sana diğer forum ve bir has MC-TR de paylaşılan bedava konuları alıp öyle kullanmalarınımı istiyorsun.Hadi buna bir cevap bulduk ta yaşı 60-70 arası olan büyükler gibi her şeyi türkiyenin gelişmesine bağlayan bir zihniyet ne desem bilemiyorum.Sen şu an bu yorumu yaparken Türkiye 10 kat hatta 100 kat gelişti ve ilerledi bir şeye yorum olsun diye yorum yapmayın biraz anlayış biraz hoşgörü umarım bir şeyler anlamışsınızdır.Bir tartışma ya da bir şey konuşmak istersen özelden yaz kimsenin konusu baltalanmasın.

Güzel Konu Tasarımın Beğendim Sunucu Güzele Benziyor

@Cylonce neden utanayım sen gelip gidip bana sataşıyosun. sen konumu kirletirsen bende dalga geçerim böyle.​

@LavivaSurvival Senin dalgan kendine zarar bana ne zararı olucak takıl kafana göre :3

@Cylonce takılırım reis. sen beni bırakta konu tasarımı yap :D lazım oluyoda​

@LavivaSurvival Senin dalgan kendine zarar bana ne zararı olucak takıl kafana göre :3
Boşver kardeşim ben haram ettim geçtim, istesem yine kaldırtırdım konusunu ama uğraşamam daha fazla böyle insanlarla. 3 farklı forumdan sildirdim konularını burdanda sildirmiştim. Tekrar sildirmek zor olmazdı.

Öncelikle bir Survival sunucusunda bu kadar değişik ve özgün özellikler olmasını beni bu sunucuya daha çok yakınlaştırdı. Ayrıca konu tasarımınız diğer sunucuların klasik konu tasarımlarına nazaran değişik ve hoş olmuş. Sunucunuzu açıkcası beğendim ve hoşuma gittim. Başarılar dilerim.​

@LavivaSurvival , eleman hala konu tasarımına ihtiyaçım var karşılıcaksan yapabilirsin başkasından çalmamak şartıyla.

Discord ekleyin :D yardımcı olalım.​

Buralar değerlendimi ne D:

Sunucunun Özellikleri Güzel Geldi.
Konu Tasarımı Hoş Geldi.

Buralar kalite koktu be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl